Hesabım
    Catherine Zeta-Jones, "Prodigal Son"ın İkinci Sezonunda Başrolde

    Ödüllü oyuncu yine bir TV projesiyle karşımızda olacak..

    Catherine Zeta-Jones, Fox’un polisiye dizisi “Prodigal Son”ın önümüzdeki ikinci sezonunda Claremont’un en yeni psikiyatri asistan doktoru Dr. Vivian Capshaw olarak rol alacak. Akademi Ödülü, Tony Ödülü ve üç kez Screen Actors Guild Award kazanan Jones, kadroda bulunan Michael Sheen'le karşı karşıya gelen bir karakterle serinin ikinci yarısında düzenli olarak görünecek.

    Dizinin seri katili Dr. Martin Whitly (Sheen), aynı zamanda "Cerrah" olarak da biliniyor. Revir görevine atandığında Capshaw, yeni görevden keyif alır ama Martin, dehasını Capshaw'a kanıtlarken, doktor onun çarpık uzmanlığını bir değer olarak görmeye başlar ve bu durum belki de daha kötü sonuçlara yol açar. FOX Entertainment Eğlence Başkanı Michael Thorn, "Olağanüstü bir yetenek olan Catherine Zeta-Jones, parlak Michael Sheen için mükemmel bir engel olacak. Bu iki harika oyuncunun yükselişe geçmesi gereken bir sezonda kafa kafaya gelmesini beklemek heyecan verici." dedi.

    Zeta-Jones, son olarak Miami'de ünlü uyuşturucu lordu Griselda Restrepo Blanco'yu canlandırdığı gerçek hikayeye dayalı, 2017 yapımı suç draması “Cocaine Godmother” filminde ve Queen America adlı dizide rol aldı.Prodigal Son'ın ikinci sezonu 12 Ocak Salı günü Fox'ta başlıyor. Yeni oyuncu Catherine Zeta-Jones’la oynayacak olan ve diziye dönmeye hazır oyuncu kadrosu arasında Tom Payne, Lou Diamond Phillips, Aurora Perrineau, Frank Harts, Keiko AgenaHalston Sage ve Bellamy Young yer alıyor.

    Polis draması, son sezonun kaldığı yerden devam ediyor. Baş karakter Malcolm Bright'ın kız kardeşi Ainsley'nin (Sage) eylemlerinden sonra darmadağınık yaşamı aileyi yeniden parçalamakla tehdit edebilir. Olayları daha da karmaşık hale getiren, Bright’ın katil babasıyla derinleşen ilişkisi olacak. Dizinin iki yeni konuk yıldızı Christian Borle ve Michael Potts olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top