Hesabım
    2005 Yapımı Spor Filmi ‘Lords of Dogtown’, TV'ye Uyarlanıyor!

    IMDB TV, seri için çalışmalara başladı..

    Variety'nin haberine göre, "Lords of Dogtown" dizisinin IMDB TV'deki çalışmaları devam ediyor. Bir saatlik dram, 1970'lerin Güney Kaliforniya'daki kaykay sahnesinde geçiyor ve koruyucu bakım sisteminde büyüyen bir genç kadını konu alıyor ve karakter, Zephyr Kaykay Takımı'nı putlaştıran patencilerin arasına düşüyor. Kat Candler, projeyi yazdı ve yönetecek.

    Shawn Ryan ve Marney Hochman, Sony Pictures Television'la yaptıkları genel anlaşma kapsamında yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Sony Pictures TV dizi uyarlamasının prodüksiyonunu yapacak. Zephyr Kaykay Ekibi, 1970'lerde ABD'deki kaykay çılgınlarına ilham vermeye yardımcı oldu ve 2001'de eleştirmenlerce beğenilen "Dogtown and Z-Boys" belgeselinde kronikleşti.

    Zephyr takım üyesi Stacy Peralta tarafından yönetilen belgesel, daha sonra 2005 yapımı uzun metrajlı film "Lords of Dogtown"a ilham verdi. Peralta, filmin senaryosunu Hardwicke yönetmenliğinde yazdı. Kat Candler daha önce OWN dizisi “Queen Sugar”ın üçüncü sezonunda dshowrunner olarak görev yaptı. Şu anda TNT'de "Queen Sugar" yaratıcısı Ava DuVernay'le birlikte yeni bir dizi geliştiriyor.

    Candler, Netflix'te "13 Reasons Why", Facebook Watch'ta "Sorry for Your Loss" ve USA Network'te "Dirty John: The Betty Broderick Story" gibi şovların yanı sıra "Queen Sugar"ın birden fazla bölümünü de yönetti. En son CW dizisi “The Republic of Sarah”nın pilotunu yönetti ve Sundance Film Festivali'nde yarışmada gösterilen “Hellion” adlı uzun metrajlı filmi ile tanınıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top