Hesabım
    Doom Patrol'un Üçüncü Sezon Çekimleri Başladı

    Yeni yılın ilk prodüksiyon başlangıçlarından biri Doom Patrol'dan geldi.

    Doom Patrol, üçüncü sezon için resmen sete girdi. Başlangıçta, DC Universe'e ait Titanların bir parçası olarak tasarlanan Doom Patrol, kendi hikayesini buldu. Dizi, bireysel trajedilerden sonra kendilerini garip yeteneklerle bulan bir grup uyumsuz karaktere odaklanıyor. Chief (Timothy Dalton)'in vesayeti altında, Doom Patrol birbirlerine tutunur ve yavaş yavaş beklenmedik bir aile haline gelir. İlk sezon sadece DC Universe'te tutulurken, Doom Patrol ikinci sezonda HBO Max'e geçti. HBO Max, Doom Patrol'un bundan sonraki tek yeri olacak.

    İkinci sezon Haziran-Ağustos 2020 arasında yayınlandı ve bir kez daha hayranlar için çılgın, keyifli bir eğlence patlaması yaşattı. Sezon, genç Dorothy Spinner'ın The Candlemaker ile tek başına yüzleşmek için yola çıktığını gördüğümüz, gerilimli bir finalle sona erdi. HBO Max, eylül ayında Doom Patrol'un üçüncü sezon için yenilendiğini duyurdu. Gerilimin çözüleceğini bilmenin rahatlığıyla, hayranlara kalan tek şey üçüncü sezonun gerçekte ne zaman geleceğini görmek.

    Doom Patrol dublör koordinatörü Thom Williams, dizinin üçüncü sezon prodüksiyonuna başladığını doğrulayan sahne arkası resmini sosyal medyada paylaştı. Dublör ekibi görev için rapor verdi ve heyecan yükseldi. Doom Patrol'un prodüksiyon başlangıcı, Covid-19 nedeniyle çok sayıda televizyon yapımının kapanması haberiyle birlikte geliyor. Bu yapımların çoğu Los Angeles merkezli ve bu nedenle genellikle Georgia'da çekilen Doom Patrol herhangi bir sorun yaşamayabilir. Herhangi bir gecikme yaşamayacağını varsayarsak, üçüncü sezon yıl sonuna kadar prömiyer yapabilir.

    Doom Patrol'un yeni sezon için çalışmaya başlama haberi kesinlikle heyecan verici. İkinci sezon, salgın nedeniyle kısa sürdü ve umarız yeni sezon eksik parçaları doldurma şansı elde eder. Doom Patrol şu anda piyasadaki en iyi DC şovlarından biri olarak kabul ediliyor ve ikinci sezonun sonunda işlerin nerede kaldığına bağlı olarak, anlatılacak çok fazla hikaye var. Hayranlar ilerleme kaydedildiğinden emin olabilirler ve en sevdikleri "garip" grup çok yakında geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top