Hesabım
    NBC, Avustralya Dizisi ‘Secret Bridesmaids' Business’i Uyarlayacak

    Romantik drama, 6 bölümlük bir mini diziden uyarlanıyor..

    NBC, yazar Deirdre Shaw (Jane The Virgin), Keshet Studios ve Universal Television'dan gelen Seven Studios'un Avustralya mini dizisi "Secret Bridesmaids’ Business"tan uyarlanan "Ties That Bind" dizisini geliştiriyor. Alexander England (Covenant)'la birlikte Abbie Cornish (Three Billboard Outside Ebbing Missouri), Katie McGrath (Supergirl) ve Georgina Haig (Once Upon A Time)'in başrollerini paylaştığı "Secret Bridesmaids’ Business", Elizabeth Coleman'ın Avustralya'nın Seven Network'te prömiyerini yaptığı ve kendi adını taşıyan kitabından esinlenen sahne oyununa dayanıyor.

    Keshet International, serinin hem formatını hem de içeriğini sağlıyor. "Ties That Bind", üç kadının birbirlerine söz verdikleri ve hayatlarını tehlikeye atacak sırlara girmelerine yol açan bir gerilim hikayesi olacak. Korkunç sonuçlarla karşı karşıya kaldıklarında, hayatta kalmak için arkadaşlıklarının gücüne güvenmeleri gerekiyor. Keshet Studios'un başkanı Peter Traugott, "İyi hazırlanmış ilişkileri ve gerilimli senaryosuyla, dizi ilgi çekici bir yapım. Universal Television'la birlikte NBC için bu diziyi geliştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz." dedi. 

    Shaw, yönetici yapımcılığı Traugott, Keshet Media Group'tan Avi Nir ve Keshet International'dan Alon Shtruzman'la, Seven Studios'tan Julie McGauran, MaryAnne Carroll ve Amanda Crittenden'la birlikte yapıyor. Universal Television yapım stüdyosu olarak hizmet verecek. Yakın tarihte dizi için sete girilmesi bekleniyor.

    Keshet Studios'un çeşitli geliştirme veya prodüksiyon aşamalarında birkaç farklı projesi daha var; Keren Margalit'in NBC için Arika Mittman'la birlikte oynadığı “Yellow Peppers”a dayanan hit aile draması “The A Word", Los Angeles'ta gizemli bir şekilde devasa bir çukur açıldığında parçalanan bir aile hakkında yüksek konseptli bir drama olan, David Applebaum’un NBC için yazdığı “La Brea”, Ronen Bergman’ın HBO için Yuval Adler'le oynadığı “Rise and Kill First”, Akademi Ödülü sahibi Guy Nativ'in rol aldığı “The Stuntwoman ve ”Gal Gadot'un Yaron Varsano ile birlikte oynadığı “All Rivers".

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top