Hesabım
    Yeni "Sex and the City", HBO Max Tarafından Onaylandı

    HBO Max, hayranları sevindiren resmi açıklamayı yaptı..

    Sex and the City'nin bir eksikle geri dönmesi için planlanan yeni sezon HBO Max tarafından onaylandı. Yeni bölümün başlığı "And Just Like That ..." olacak ve başrollerinde Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon ve Kristin Davis yer alacak. Orijinal dizide Samantha Jones'u canlandıran Kim Cattrall ise kendi isteğiyle seriye geri dönmeyeceğini açıkladı.

    Parker, Nixon ve Davis, Michael Patrick King'le birlikte aynı zamanda yürütücü yapımcı olacak. Canlanma, Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) ve Miranda Hobbes (Nixon)'u, 50'li yaşlarında aşk ve dostlukta gezinirken takip edecek. Dizi, 10 yarım saatlik bölümden oluşacak ve ilkbaharın sonlarında New York'ta çekime başlayacak.

    Parker, Davis ve Nixon, bir süredir dedikodulara konu olan resmi haberleri pazar günü kısa bir teaserla paylaştı. Video, New York City'nin görüntüleri ile bir bilgisayar ekranı arasında kesişiyor; "Ve aynen böyle, hikaye devam ediyor..." ifadeleri Parker'ın imza seslendirmesiyle birlikte yazılıyor. Parker'ın gönderisinde, "Yardım edemedim ama merak ettim, şimdi neredeler?" sözleri de karşımıza çıkıyor.

    "Sex and the City", Darren Star tarafından Candace Bushnell’in 1997 tarihli aynı adlı kitabından uyarlandı. Orijinal dizi 1998'de HBO'da yayınlandı ve 2004'e kadar altı sezon boyunca devam etti. Dizi, 2008'de “Sex and the City” ve 2010'da “Sex and the City 2” olmak üzere iki filme de ilham verdi. AnnaSophia Robb'un başrol oynadığı “The Carrie Diaries” de 2013'te CW'de prömiyer yaptı. Bu, içlerinde "Gossip Girl" ve "True Blood" canlandırmalarına da sahip olan HBO Max için bir dizi yeniden başlatmanın sonuncusuna işaret ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top