Hesabım
    2011 Yapımı ‘The Lincoln Lawyer’, TV'ye Uyarlanıyor!

    Projenin arkasında tanıdık isimler var..

    Netflix, Big Little Lies ve Big Sky'ın yaratıcısı David E. Kelley ve A + E Studios'a, Michael Connelly'nin çok satan roman serisine dayanan The Lincoln Lawyer dizisi için tam sezon siparişi verdi. Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven), Netflix serisindeki ana karakteri oynaması için seçildi. Connelly, "Biraz yolculuktan sonra Mickey Haller'in ekranda bir kez daha canlanacağını duyurmaktan heyecan duyuyorum. Bu kez The Lincoln Lawyer'ın TV dizisi uyarlaması Netflix'e geliyor ve başrolde harika ve yetenekli Manuel Garcia-Rulfo yer alıyor." dedi , ”Connelly blog gönderisinde pikapla bağlantılı olduğunu söyledi.

    Meksika doğumlu Garcia-Rulfo'nun rol almasıyla Mickey Haller karakteri Connelly'nin kitaplarında tasvir edilen karaktere sadık kalacak. 2011 yapımı sinema uyarlamasında karakter Matthew McConaughey tarafından canlandırıldı. 10 bölümlük ilk sezon, The Lincoln Lawyer serisinin ikinci kitabı The Brass Verdict'e dayanıyor. Kelley ve dizi sorumlusu Ted Humphrey (The Good Wife) tarafından yazılan ve yürütücü yapımcılığını üstlenen Lincoln Lawyer, avukatlık pratiğini arka koltuğunda yürüten ikonoklastik bir idealist olan Mickey Haller (Garcia-Rulfo) etrafında dönüyor.

    Projenin yaratıcı ekibi, daha önce CBS için düşünülen versiyondakiyle aynı isimlerden oluşuyor. Kelley ve Humphrey, Connelly ve Ross Fineman (Goliath, Big Sky)'la birlikte yönetici yapımcı olacak. CBS'teki Lincoln Lawyer projesi, mart ayında Koronavirüs salgını tüm çekimleri durdurduğu için prodüksiyona başlamasına birkaç gün kala ertelendi. Daha sonra CBS sürpriz bir kararla mayıs ayında yüksek profilli projeye devam etmeme kararı aldı ve proje bir süre sonra Netflix'e geçti.

    Kelley, Netflix'te ayrıca Sarah Vaughan'ın başrollerini Sienna Miller, Michelle Dockery ve Rupert Friend'le paylaştığı, Sarah Vaughan'ın romanından uyarlanan Anatomy of a Scandal dizisini de yürütüyor. Big Little Lies'in yaratıcısı Kelley, HBO için bir başka mini dizi olan The Undoing'le ses getirdi ve kısa süre önce tam sezon siparişi alan ABC dizisi Big Sky’a da liderlik yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top