Hesabım
    Nic Pizzolatto ve Matthew McConaughey Projesi ‘Redeemer’dan Son Detaylar

    Dizi askıya mı alındı?

    Kevin Winter/Getty Images

    True Detective” yaratıcısı Nic Pizzolatto'yu Matthew McConaughey'le yeniden bir araya getirecek olan FX serisi “Redeemer” artık kanalda ilerlemiyor. Haber, McConaughey diziden ayrıldıktan sonra geldi. "Redeemer", ilk olarak Ocak 2020'de duyurulmuştu. McConaughey başrolü ve Pizzolatto senaryoyu üstlenecekti. İkili, birlikte ise yönetici yapımcı olacaklardı ama bu artık gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor.

    Pizzolatto, dizi anlaşmasının bir parçası olarak Fox 21 Television Studios (20th Television'a dahil edilmeden önce Touchstone Television olan) ve FX Productions'la genel bir anlaşma imzalamıştı. Pizzolatto'nun "Redeemer" ilerlemediği için anlaşmadan çıkması mümkün ama durum her an değişebilir ve başka bir başrolle proje hayat bulabilir.

    Pizzolatto, McConaughey ve FX temsilcileri, henüz yorum talebine yanıt vermedi. "Redeemer", Patrick Coleman’ın ilk romanı "The Churchgoer"dan uyarlanıyor ve eski bir bakanın yaşadıklarını takip ediyor. Karakter, Teksas'ta kayıp bir kadını arayan ahlaksız bir güvenlik görevlisine dönüşüyor, bir yolsuzluk ve suç komplosuna sürükleniyor. Geçmiş ve şimdiki zamanın etkisi ve artan şiddet onu daha da zorlu bir yaşamın içine alıyor.

    "True Detective" nin eleştirmenlerce beğenilen ilk sezonunda McConaughey ve Woody Harrelson rol almıştı. Sezon, beş galibiyetle 12 Emmy adaylığı kazandı. McConaughey ve Harrelson, bir drama dizisinde en iyi erkek oyuncu adayı olurken, Pizzolatto bir drama dizisi için en iyi yazar dalında aday gösterildi. O zamandan beri iki sezon daha çekildi ve son sezonda başrolde Mahershala Ali ve Stephen Dorff yer aldı. Pizzolatto, “True Detective” üzerine yaptığı çalışmasına ek olarak, yakın zamanda Bold Films için “The Guilty”i yazdı, 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top