Hesabım
    ‘Succession’ın Kadrosuna Üç Yeni isim Dahil Oldu

    Üçüncü sezon öncesi, kadroya üç yeni isim..

    HBO'nun son ödül rekortmeni dizisi "Succession", yaklaşan üçüncü sezonundan önce oyuncu kadrosunu genişletiyor. Sanaa LathanLinda Emond ve Jihae, Altın Küre ve Emmy ödüllü dizinin kadrosuna katılmış oldu. Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck ve Rob Yang ise tekrar eden rolleri için yeni sezonda da yerini alacak.

    İkinci sezonun sonunda asi oğlu Kendall (Strong) tarafından pusuya düşürülen Logan Roy (Cox), üçüncü sezona tehlikeli bir pozisyonda başlar. Ailesel, siyasi ve mali ittifakları güvence altına almak için çabalayan, sert bir şirket savaşının aile içi savaşa dönüşme tehdidiyle birlikte gerilim yükselir. Lathan, New York'lu yüksek profilli bir avukat olan Lisa Arthur'u oynayacak. Lathan’ın geçmiş çalışmaları arasında “Alien vs. Predator”, “Love & Basketball” ve “Nappily Ever After” filmlerinin yanı sıra “The Affair”, “Shots Fired” gibi diziler ve “The Twilight Zone”un yeniden başlatılması yer alıyor.

    Emond, Beyaz Saray'ın kıdemli yardımcılarından Michelle-Anne Vanderhoven'ı canlandıracak. Emond, sahne performanslarıyla üç Tony Ödülü'ne aday gösterildi. Filmleri arasında “Gemini Man”, “Indignation” ve “Julie and Julia” bulunuyor. Ayrıca, AMC’nin "Lodge 49" dizisinde düzenli olarak yer aldı ve "Madam Secretary", "Law & Order SVU", "The Good Wife" ve "The Good Fight" gibi dizilerde yer aldı. Jihae, önde gelen bir halkla ilişkiler danışmanı olan Berry Schneider'ı oynayacak. Jihae, dört albüm yayınlayan ve Londra Olimpiyatları ve Cannes Film Festivali gibi önemli etkinliklerde performans sergileyen, saygın bir müzisyen. Amerika'da ekrana ilk çıkışını Nat Geo dizisi “Mars” ile yaptı ve ardından “Mortal Engines” film uyarlamasında rol aldı.

    "Succession"'ın üçüncü sezonu şu sıralar çekiliyor. Jesse Armstrong diziyi yarattı ve showrunner olarak hizmet ediyor. Yönetici yapımcılığı Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Jon Brown ve Scott Ferguson birlikte üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top