Hesabım
    BluTV'de Yayınlanacak "Börü 2039"dan Tanıtım Videosu Yayında

    Dizide, felaket sonrası İstanbul anlatılacak..

    Dağ ve Börü serilerinin yaratıcı ismi olan Alper Çağlar’ın BluTV için çektiği yeni projesi Börü 2039'un ilk duyurusu yapıldı ve tanıtım videosu paylaşıldı. Bilim kurgu türündeki dizi için video yayınlandı ve BluTV'nin sosyal medya hesaplarından detayların yakında açıklanacağı bildirildi. Dizide, bir felaket sonrası İstanbul hikayesi anlatılacak. 

    Alper Çağlar’ın da duyurusunu yaptığı proje için, dizinin sosyal medya hesaplarından "BÖRÜ 2039 ve İlk Göktürk eş zamanlı sete giriyor. Her şey yolunda. Sakin ol, plana güven." sözleri de yayınlandı. İki projenin de sete yeni giriyor olması prömiyer tarihi konusunda en erken 2021'nin sonlarını işaret ediyor gibi gözüküyor.

    Börü 2039’un kamera arkasında The Cure adlı kısa filmin yönetmeni olan Ahmet Atalay da yer alacak. Sete girilmediği için tanıtım videosunda diziden görüntüler yok ama temsili olarak yıkılmış köprü ve İstanbul manzarası yer alıyor. Buradan çıkarılan sonuç ise bir felaket sonrası atmosferinde İstanbul izleyecek olmamız. 

    CaglarArts'ın Youtube kanalında yayınlanan fragmanda, güzel günlerin sonunda artık kötülerinin olduğu ve birer cellada dönüşüldüğü vurgusu yapılırken, bir göreve giden helikopterler kadraja giriyor. Videonun sonunda ise "tarih tekerrüden değil, kafiyelerden ibarettir." cümlesi görülüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top