Hesabım
    "Lupin" Dizisinin Rekor Görüntülenme Elde Etmesi Bekleniyor

    Netflix, Lupin için tahmini sayıları açıkladı..

    Netflix’in Fransız yapımı orijinal dizisi “Lupin”, yayıncının en son uluslararası hiti oldu ve tahmin edilen rakamlar iştah kabartıcı. Omar Sy başrollü suç dizisi, tahminler tuttarsa ilk 28 gün içinde 70 milyon üye tarafından izlenecek. Dizi, geçtiğimiz cuma günü başladı ve şimdiden Türkiye, Brezilya, Vietnam, Arjantin, Almanya, İtalya, İspanya, Polonya, Hollanda, Filipinler ve İsveç dahil olmak üzere birçok ülkede Netflix’in ilk 10 sıralamasında 1 numaraya kadar çıkmayı başardı.

    Karşılaştırma için, Netflix'in Regency dönemi fantezisi “Bridgerton”ın, Noel Günü çıkışından sonraki 28 gün içinde 63 milyon haneye ulaşacağını tahmin ettiğini ve bunu başardığını düşünün. Popüler İspanyol dizisi “La Casa de Papel”in dördüncü sezonunun 28 gün içinde 65 milyon izleyiciye ulaştığı, Anya Taylor-Joy'un satranç dizisi “The Queen's Gambit”in ise aynı dönemde 62 milyon hane tarafından izlendiğini de hatırlatalım.

    Bununla birlikte, her zaman olduğu gibi, Netflix'in geleneksel kanallar tarafından kullanılan kitle ölçüm araçlarını kullanmadığını hesaba katmak gerekiyor. Netflix raporları, izleyenlerin sayısını, bir içeriğin en az iki dakikasını izleyen abone sayısına göre oluşturuyor. Yine de, eleştirmenlerce beğenilen “Lupin”, platform için gerçekten büyük bir hit gibi görünüyor ve en önemlisi, platform için önemli bir Avrupa pazarı olan Fransa'daki en büyük yapım olduğunu kanıtladı. Netflix'in yaklaşık 9 milyon Fransız abonesine sahip olduğuna inanılıyor.

    George Kay tarafından yaratılan ve "Arsène Lupin" romanlarından esinlenilen "Lupin", Omar Sy'ın canlandırdığı beyefendi hırsız Assane Diop'un hikayesine odaklanıyor. Lupin'in ünlü soygunlarından etkilenerek kendi kariyerini oluşturuyor. Diğer oyuncular arasında Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole GarciaHervé Pierre ve Soufiane Guerrab yer alıyor. İlk üç bölüm Louis Leterrier tarafından yönetildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top