Hesabım
    ‘Shameless’ın Yazarı Paul Abbott'tan Suç Dizisi Geliyor!

    Paul Abbott, yeni dizi için başrol oyuncusunu da buldu..

    Comcast'in sahibi olduğu Sky, "Wolfe" adlı bir suç draması geliştiriyor ve dizinin arkasında Shameless'ın yaratıcısı Paul Abbott yer alıyor. Drama, Guerrilla ve Rogue One oyuncusu Babou Ceesay'i parlak ama kusurlu bir adli patolog olarak öne çıkaracak. Resmi olarak pazartesi günü Sky orijinalleri listesinin bir parçası olarak duyurulan altı bölümlük seris, Abbott liderliğindeki bir ekip tarafından yazılıyor.

    Dizinin başrollerinde, Ceesya dışında Amanda Abbington (Sherlock), Natalia Tena (Harry Potter), Naomi Yang (Salisbury Poisining), Adam Long (Vera) ve Shaniqua Okwok (Small Axe) yer alıyor. Ceesay, İngiltere'nin kuzeyindeki en iyi olay yeri araştırmacısı Profesör Wolfe Kinteh olarak, iddialı suç dizisine liderlik ediyor. Kanıtları bir araya getirmeye gelince, cömert bir dahi olan karakter, sorumluluk alma konusunda sorunludur ve eşi Val (Tena) tarafından aile evinden atılmış vaziyettedir.

    Wolfe, çocuk dahisi Maggy (Yang), orta yaşlı bekar anne Dot (Abbington), ekibin böcek bilimcisi Steve (Long) ve onu içine çeken karanlık bir geçmişi olan, yeni işe alan Dominique (Okwok)'ten oluşan bir ekip üzerinden hikayesini oluşturuyor. Wolfe'u Abbott'la birlikte yazan ekip Cat Jones, Georgia Lester, Furquan Akhtar ve Freddy Syborn'dan oluşuyor.

    Dizi, Adrian Shergold (Mag Dogs) ve Sean Spencer (Panic) tarafından yönetiliyor. Yönetici yapımcılar Abbott, Martin Carr ve Paul Coe. Sky’ın İngiltere ve İrlanda’daki içerik genel müdürü Zai Bennett, bir süredir ITV’nin ikonik Robbie Coltrane dedektif dizisi Cracker’dan esinlenerek Sky One için bu anlatıya sahip bir dizi aradığını söylemişti. Wolfe, sonbaharda Sky One ve yayıncı Now TV'de prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top