Hesabım
    The Witcher: Blood Origin'in Başrol Oyuncusu Belli Oldu

    The Witcher'ın spin-off projesi için çalışmalar hızlandı..

    Jodie Turner-Smith (Queen & Slim, Nightflyers), yayıncının hit dizisi The Witcher'ın öncesinde geçen bir proje olan, altı bölümlük mini dizi The Witcher: Blood Origin'de başrol oynayacak. The Witcher dünyasından 1.200 yıl önce, bir elf dünyasında geçen Blood Origin, zaman içinde kaybolan bir hikayeyi anlatacak. Hikayede, ilk prototip Witcher'ın yaratılışı ve önemli olaylar anlatılacak.

    Turner-Smith, klanını terk eden ve göçebe bir müzisyen olarak hissettiklerinin peşinden gitmek için Kraliçe'nin koruyucusu olan, bir tanrıçanın sesiyle kutsanmış seçkin bir savaşçı olan Éile'yi canlandıracak. Kıtadaki büyük bir hesaplaşma, onu intikam ve kurtuluş arayışına geri dönmeye zorlar. Declan de Barra, The Witcher: Blood Origin'in baş yapımcısı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    Orijinal The Witcher serisinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, yönetici yapımcılığı üstleniyor. Netflix şovunun dayandığı The Witcher kitap serisinin yazarı Andrzej Sapkowski, yaratıcı danışman olarak görev yapıyor. Hivemind'dan Jason Brown ve Sean Daniel, Platige Films'den Tomek Baginski ve Jarek Sawko yürütücü yapımcı olarak görev alacaklar.

    The Witcher: Blood Origin, Henry Cavill'in başrol oynadığı, popüler Netflix dizisi The Witcher'ın iki yan dizisinden biri. Yayıncının ayrıca Geralt’ın akıl hocası ve diğer Witcher Vesemir'in başlangıç ​​hikayesine odaklanan The Witcher: Nightmare Of The Wolf adlı animasyon projesi de var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top