Hesabım
    Jamie Dornan'ın Yeni TV Projesi Belli Oldu

    Dornan, bir gerilim dizisinde başrol olacak..

    Jamie Dornan, HBO Max'in Amerika yayıncısı olarak katıldığı, BBC One’ın yeni gerilim dizisi The Tourist'in kadrosuna liderlik edecek. Seri, 2021 yılında Avustralya'da, Harry Williams ve Jack Williams kardeşler tarafından, Highview Productions, All3Media International ve South Australian Film Corporation yapımcılığında çekilecek.

    Birleşik Krallık tarafında ise Two Brothers Pictures yapımcılığı üstleniyor. BBC One, geçen yıl Avustralyalı ortak görevlendirme ortağı Stan'le birlikte 60 dakikalık The Tourist'in altı bölümünü sipariş etmişti. ZDF, diziyi Almanya'da yayınlayacak. Dornan, kendini Avustralya taşrasında bir kedi ve fare kovalamacasında bulan İngiliz bir adamı canlandırıyor.

    Dizinin dönüm noktasında, karakter kim olduğuna dair hiçbir fikri olmadan hastanede uyanır ve taşradan cevaplar aramaya başlar. Oyunculara ayrıca Patti Cake$ ve Dumplin’in yeni bir deneme polis memuru rolündeki yıldızı Danielle Macdonald katılıyor. Son derece saygın bir dedektif müfettiş olarak Hugo Weaving, ve bir garson olarak Shalom Brune-Franklin de cevaplar için çıkılan yolculuğa eşlik eden yıldızlar olacak.

    Yapımcılığını Lisa Scott'ın yapacağı ve Chris Sweeney'in yöneteceği diziyi Williams Kardeşler yazdı. Two Brothers şirketi için Christopher Aird ve Andrew Benson, BBC'den Tommy Bulfin ve Sweeney ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Two Brothers’ın çalışmaları arasında Phoebe Waller-Bridge’in başarılı komedisi Fleabag, The Missing’in BBC One yan projesi olan ITV draması Liar and Baptiste yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top