Hesabım
    Jamie Dornan, Alec Baldwin'li ‘Dr. Death’in Kadrosundan Ayrıldı

    Dorman'ın yerine diziye kim dahil oldu?

    Joshua Jackson, yaklaşan Peacock dizisi “Dr. Death"in kadrosuna dahil oldu ve daha önce Jamie Dornan'ın oynayacağı söylenen rolü devralmış oldu. Jackson, Covid-19 salgınının neden olduğu prodüksiyon gecikmeleri nedeniyle diziden çekilmek zorunda kalan, daha önce duyurulan dizi lideri Jamie Dornan'ın rolünü aldıktan sonra ana kadro tamamlanmış oldu.

    Alec Baldwin ve Christian Slater, aynı isimli Wondery podcast'ine dayanan projeye bağlı kalıyor. Jackson’ın en son TV rolleri, büyük beğeni toplayan Showtime dizisi “The Affair” ve Hulu sınırlı dizisi “Little Fires Everywhere” oldu. Ayrıca Warner Bross. dizisi "Dawson’s Creek" te oynadığı zamanla da gayet iyi tanınıyor. Diğer TV rolleri arasında "When They See Us" ve "Fringe" sayılabilir.

    "Dr.Death ”, Dallas tıp camiasında yükselen bir yıldız olan Dr. Christopher Duntsch'un (Jackson) gerçek hikayesine dayanıyor. Genç, karizmatik ve görünüşte parlak olan Dr. Duntsch, her şey aniden değiştiğinde gelişen bir beyin cerrahisi uygulaması inşa ediyordu. Hastalar, karmaşık ancak rutin omurga ameliyatları için ameliyathanesine girdiler ve kalıcı olarak sakat bırakıldılar ya da öldüler. Kurbanlar yığılırken, iki doktor, beyin cerrahı Robert Henderson (Baldwin) ve damar cerrahı Randall Kirby (Slater) onu durdurmak için bir mücadele içine girdi.

    Patrick McManus, Universal Studio Group'la yaptığı genel anlaşma kapsamında bir bölümü olan "Dr.Death"in yürütücü yapımcılarından biri olacak. Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch ve Taylor Latham, Escape Artists adına baş yapımcılığını üstlenecek. İlk iki bölümü Maggie Kiley yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek. Jennifer Morrison ve So Yong Kim de dizinin diğer bölümlerini yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top