Hesabım
    Amazon'un Antoloji Serisi ‘Solos’a Yıldız Yağmuru!

    Amazon, yeni dizi için ödüllü oyuncuları bir araya getiriyor..

    Yaklaşan Amazon antoloji dizisi “Solos”, yıldızlarla dolu bir kadro oluşturdu. Akademi Ödüllü oyuncular Morgan FreemanAnne Hathaway ve Helen Mirren, Emmy Ödüllü oyuncu Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony MackieDan Stevens ve Constance Wu dizide rol alacak. "Solos", bireyin merceğinden, insan ilişkilerinin daha derin anlamını iredelemek olarak tanımlanan yedi bölümlük bir antoloji dizisi.

    Her bir karakter, farklı bir perspektiften ve zamandaki anlardan hikayeler anlatacak ve bu, en farklı koşullarda bile ve hatta görünüşte izole edilmiş anlarımızda bile, hepimizin insan deneyimi yoluyla bağlı olduğumuz gerçeğini aydınlatacak. Serinin 2021'de gösterime girmesi planlanıyor. David Weil yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıp, aynı zamanda gösteride ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştirecek.

    Weil, daha önce Amazon'un "Hunters" adlı serisinde ortak showrunner olarak hizmet verdi. Şu anda Amazon Studios'ta genel bir anlaşma altında. Weil, "Heyecanın ötesinde, çok hayranlık duyduğum bu sanatçı grubunun yanında Solo'yu hayata geçirmek inanılmaz. Bu parçayı, iletişim, umut ve hepimizi birbirine bağlayan o ortak insanlık uğultusu arayışı hakkında hikayeler yakalama arzusuyla yarattım. Jennifer Salke'ye ve Amazon'daki inanılmaz ortaklarıma bu özel projedeki sarsılmaz destekleri ve işbirlikleri için son derece minnettarım." dedi.

    Weil ile birlikte Sam Taylor-Johnson ve Laura Lancaster, Pixie Wespiser adına yapımcılığı üstlenecek yönetici yapımcılar olacaklar. Taylor-Johnson dizide iki bölüm yönetecek. Projenin diğer yönetmenleri arasında Zach Braff ve Tiffany Johnson bulunmuyor. Set için kısa sürede resmi bir tarih belirlenmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top