Hesabım
    HBO'nun Yeni Bilim-Kurgu Dizisi "The Nevers"tan Fragman!

    Dizi, aynı zamanda bir dönem draması..

    Joss Whedon tarafından oluşturulan ve ilkbaharda gösterime girmesi planlanan bilim-kurgu dizisi The Nevers'ın ilk fragmanı yayında. HBO, nisan prömiyer tarihini belirledi ve dizi için Joss Whedon tarafından yaratılan ilk tanıtımı yayınladı. HBO, The Nevers'a Temmuz 2018'de doğrudan dizi siparişi vermişti. Dizi, aynı zamanda bir dönem hikayesi barındırıyor.

    Whedon, kasım ayının sonlarında yaratım sürecine rağmen gösteriden çıktı ve Philippa Goslett (Mary Magdalene, How to Talk to Girls at Parties) geçen hafta şov sorumlusu olarak işe alındı. Whedon ayrılığı duyuruken, "The Nevers'ı geliştirirken ve çekerken keyifli bir deneyim oldu. Küresel bir pandemi sırasında böylesine büyük bir gösteri yapmanın fiziksel zorluklarıyla birlikte ilerlemek için gereken bağlılık düzeyinin, işe başlamadan üstesinden gelebileceğimden daha fazla olduğunu fark etmiştim ve acı çektim" dedi. 

    HBO'nun ilkbaharda gösterime sokacağı altı bölüm Whedon'ın ayrılmasından önce çekildi. Goslett yönetimindeki ilk sezonun geri kalanı daha sonra çekilecek. Covid-19 nedeniyle ertelenen bölümler, ön prodüksiyon aşamasında bulunuyor. Nevers, Viktorya dönemi Londra'sında geçiyor ve aniden anormal yetenekler sergileyen, çoğunlukla "Touched" olarak bilinen bir grup insanı merkezine alıyor.

    Karakterler arasında gizemli ve hızlı bir kadın olan Amalia True (Laura Donnelly) ve en iyi arkadaşı, parlak bir mucit olan Penance Adair (Ann Skelly) bulunuyor. Onlar, "Touched" için bir yuva yapmak ve tarihte yeri olmayan bu yeni alt sınıfa alan açmak için dünyaya gelen öncüler. Fragman, birkaç karakterin becerilerinin yanı sıra, steampunk atmosferi ve doğa üstü güçleri tanıtıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top