Hesabım
    Daniella Garcia, ABC Dizisi ‘Rebel’ın Kadrosunda!

    Başarılı oyuncu, ilk TV projesine imza atacak..

    MaximoTV Youtube

    Daniella Garcia, yakında çıkacak olan ABC dizisi “Rebel” da tekrar eden bir rolle yer alacak. Dizi, hukuk diploması olmayan ama yasal olarak mavi yakalı bir iş avukatı olan Annie “Rebel” Bello rolünde Katey Sagal'ı karşımıza çıkaracak. O, uğruna savaştığı davaları ve sevdiği insanları çaresizce önemseyen komik, dağınık, zeki ve korkusuz bir kadın olarak tanımlanıyor.

    Rebel, inandığı bir mücadeleye kendini adadığında, her ne pahasına olursa olsun kazanacaktır. Garcia, karmaşık bir hayatı olan ve sekiz aylık hamile olan Maddie'yi canlandıracak. O, kalp kapakçığı kusurlu olduğu için bebek doğmadan önce ölmekten korkuyor. Garcia, en son Gus Van Sant'ın Amazon filmi "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot" filminde görüldü. Diğer sinema projeleri arasında "The Lost City", "At Middleton", "Free Ride", "Geostorm" ve "Coco" yer alıyor.

    “Rebel”, 8 Nisan'da ABC'de çıkış yapacak. Sagal ve Garcia'ya dizide, Grady Bello rolünde John Corbett, Benji rolünde James Lesure, Cassidy olarak Lex Scott Davis, Lona rolünde Tamala Jones, Ziggie rolünde Ariela Barer, Nate rolünde Kevin Zegers, Luke rolünde Sam Palladio ve Cruz rolünde Andy Garcia eşlik edecek.

    "Grey's Anatomy" ve "Station 19" programcısı Krista Vernoff, Trip the Light'tan Alexandre Schmitt'le birlikte yönetici yapımcı ve ortak yazar olacak. Brockovich ayrıca, Davis Entertainment'tan John Davis - John Fox ve Andrew Stearn'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Dizi, Sony Pictures Television'la birlikte ABC Signature tarafından çekilecek. Tara Nicole Weyr pilot bölümü yönetecek. "Rebel" ilk olarak Ekim 2019'da ABC'de geliştirilmeye başlandı ve Sagal, projeye Ocak 2020'de resmen başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top