Hesabım
    Sam Esmail Dizisi ‘Acts of Crime’ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

    Dizinin ana kadrosundaki oyuncular açıklandı..

    Courtesy of Luke Fontana/Kyle Nadler/Peter Mark Kendall/Molly Price

    Sam Esmail, ABC için hazırladığı drama “Acts of Crime”ın başrolünü buldu. Yeni yetenek Candace Grace, dizinin başrolünü üstleneck, Josiah Cross, Peter Mark Kendall ve Molly Price da dizinin ana kadrosunda dahil olan diğer isimler oldu. Dizinin konusu hakkında, suç prosedürünün benzersiz bir dönüşü olarak tanımlanması dışında çok az şey biliniyor.

    Grace, New Jersey banliyösünde cinayet masasında çalışan siyahi polis dedektifi Vivien Lamonte olarak rol alacak. İlk yılları yasanın yanlış tarafında geçen Lamonte, kanun yaptırımlarına katılmak için geri dönecek. "Acts of Crime", Grace’in ekrandaki ilk büyük rolü olacak. Josiah Cross ise, hevesli bir çizgi roman sanatçısı olan Khalid Coffy'yi oynayacak. Khalid adlı cinayete karışan sorunlu bir genç olarak tanımlanıyor. Cross, ilk uzun metrajlı filmini bu yılın ilerleyen günlerinde Will Smith'le “King Richard”la yapacak. Dizi, ilk televizyon projesi olacak.

    Kendall, hukuk fakültesine giden ancak onları yargılamak yerine "kötü adamları yakalamak" istediğine karar veren, acemi bir çaylak dedektif olan Todd'u oynayacak. Başarılı bir tiyatro oyuncusu olan Kendall’ın geçmişteki TV çalışmaları arasında “The Americans”, “Strange Angel”, “Girls”, “Chicago Med” ve “Blue Bloods” sayılabilir. Tom Cruise'la birlikte, yakında çıkacak olan “Top Gun: Maverick” filminde de yer alacak. Kolluk kuvvetlerinde uzun bir kariyeri atlatan Gunn, polis departmanının şefi olmak için rütbe elde etmeye çalışacak.

    Price, daha önce NBC'de "Third Watch" dizisinde Faith Yokas olarak rol almıştı. Son filmleri arasında “American Crime Story: Versace”, “Feud: Bette and Joan”, “Bloodline”, “The Path” ve “The Knock” yer alıyor. Esmail, Esmail Corp aracılığıyla “Acts of Crime”ı yazacak, yönetecek ve baş yapımcılığını üstlenecek. Esmail Corp.'tan Chad Hamilton da yapımcılardan biri olacak.. Esmail'in şu anda genel bir anlaşma altında olduğu UCP, ABC Signature ile birlikte çekimleri düzenleyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top