Hesabım
    Renee Zellweger, NBC'nin Suç Dramasında Başrol Olacak

    Zellweger, altı bölümlük mini dizide aynı zamanda yapımcı olacak.

    NBC, Renee Zellweger'ın baş yapımcılığını ve başrolünü üstleneceği suç draması “The Thing About Pam”e doğrudan dizi siparişi verdi. Blumhouse Television, NBC News Studios ve Zellweger’in sahibi olduğu Big Picture Co.'nun altı bölümlük gerçek hikayeye dayanan suç dizisi, NBC haber dergisi “Dateline” ve 201 podcast'te araştırılan, 2011 yılında gerçekleşen Betsy Faria cinayetine dayanıyor.

    NBCUniversal Eğlence İçeriği Başkanı Susan Rovner, "Bir şeyi 'izlenmeli' olarak nitelendiren şeyleri düşündüğünüzde, Renee Zellweger, Blumhouse ve 'Dateline'ın inkar edilemez üçlüsünden daha iyisini yapabileceğinizden emin değilim. Bu destanın kıvrımları ve dönüşleri kurgudan daha garip ve bu inanılmaz derecede yetenekli sanat ekibinin ellerinde, bu dizi zaten milyonları büyüleyen bir hikayeye tamamen yeni bir bakış açısı getirecek." dedi.

    Seri, şirkete geçen yıl Warner Bros. Television'dan katılan Rovner yönetimindeki NBC için ilk büyük proje anlamını taşıyor. Jessika Borsiczky ("House of Lies”, “UnREAL”) diziyi yazacak ve showrunner olarak hizmet edecek. Zellweger, Carmella Casinelli, Borsiczky, Liz Cole, Noah Oppenheim, Jason Blum, Chris McCumber ve Jeremy Gold yönetici yapımcılar olarak görev yapacak.

    Renee Zellweger, geçtiğimiz yıl, "Judy" filmindeki performansıyla ikinci Oscar heykelciğine ulaştı. Daha önce, 2004 yapımı "Cold Mountain" filmiyle bu ödüle ulaşmış, "Bridget Jones's Diary" ve "Chicago" filmleriyle de adaylık kazanmayı başarmıştı.  TV dünyasındaki son projesi ise Netflix yapımı "What/If" olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top