Hesabım
    Chiwetel Ejiofor, ‘The Man Who Fell To Earth’ Serisinde Başrol Oynayacak

    David Bowie filminin re-make projesi için başrol bulundu..

    Paramount Plus, streaming savaşları için önemli bir kozu devreye sokuyor. Yeni bir dizi siparişi, klasik David Bowie filmi "The Man Who Fell to Earth"ün yeniden çevrimi için verildi. Bu kez bir dizi olarak tasarlanan yapımın başrolünde ise Oscar adayı oyuncu Chiwetel Ejiofor yer alacak ve yapılan açıklamaya göre yıldız oyuncu imzayı attı.

    Deadline'ın haberine göre, Chiwetel Ejiofor, Paramount Plus’ın yakında yayınlanacak olan “The Man Who Fell to Earth” yeniden çevriminde resmi olarak başrol olarak ayarlandı. Dizi, yönetmen Nicolas Roeg'in Walter Tevis'in romanından uyarladığı ve başrolünde David Bowie'nin yer aldığı, aynı adlı kült klasik filme dayanıyor. Hikayede insan uygarlığının dönüm noktasında Dünya'ya gelen bir uzaylının hikayesini anlatıyor.

    Yeni dizinin daha önce Ağustos 2019'da geliştirilmekte olduğu açıklanmıştı. Alex Kurtzman ve Jenny Lumet'in ortak yazar ve yardımcı showrunnerlar olarak projede olduğu da duyurulmuştu. Yönetmenlik görevini ise Kurtzman tek başına üstlenecek. Kurtzman ve Lumet, başrolde Ejiofor'un olmasını kendileri için bir şans olarak nitelendirdi.

    Ejiofor, muhtemelen en çok Oscar ödüllü “12 Years a Slave” performansıyla tanınıyor ve bu rolle Oscar adaylığı kazandı. Ayrıca, "Doctor Strange", "The Martian" ve Disney’in yeniden yapımı "The Lion King" gibi filmlerde rol aldı. Geçen yıl Netflix aksiyon filmi “The Old Guard”da karşımıza çıktı ve geçen ay HBO Max'ta pandemiden ilham alarak oluşturulan “Locked Down” filminde izleme şansına sahip olduk.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top