Hesabım
    ‘Brooklyn Nine-Nine’ın Final Sezonu Belli Oldu!

    Brooklyn Nine-Nine ne zaman final yapacak?

    Brooklyn Nine-Nine” ikinci kez sona eriyor. NBC, perşembe günü yaptığı açıklamada, komedi dizisinin yaklaşan 8. sezonunun sonuncusu olacağını duyurdu. Dizi, 2018'de Fox'ta beş sezonun ardından iptal edilmiş, NBC satın alarak altıncı sezonla birlikte diziyi devam ettirmişti. Böylece, NBC'de yayınlanan üç sezonla birlikte dizi yayın hayatını sonlandırmış olacak.

    Bir Brooklyn polis bölgesinde geçen komedide Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Dirk Blocker ve Joel McKinnon Miller yer alıyor. Son sezon 10 bölümden oluşacak. Gösteri başlangıçta 2019 yılında sekiz sezon için yenilendi ama salgın üretimi engelledi. 8. Sezon, 2021-2022 sezonu kapsamında yayınlanacak.

    NBCUniversal Television and Streaming'in senaryolu içerik başkanı Lisa Katz, “2018'de 'Brooklyn Nine-Nine'ın NBC'de geri döneceğini duyurduğumuz o gece hissedilen heyecanı hala hatırlıyorum. Bu karakterleri her zaman sevdik ve bizi güldürürken aynı zamanda ustaca bizi de düşündüren hikayeler anlattılar. Mirası zamanla daha iyi yere gelecek bu komedi için harika ortaklarımıza, yazarlar, yapımcılar ve inanılmaz yetenekli oyuncularla, Dan Goor'a çok teşekkür ederiz. " dedi.

    NBC'ye göre, Sezon 7, yetişkin 18-49 yaş aralığında ortalama 5,1 puan ve toplam izleyici ölçümünde 9.5 milyon izleyiciye sahipti. Dizi, 2014 yılında en iyi komedi dizisi dalında Altın Küre kazandı ve Samberg aynı zamanda bir komedide en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Braugher, gösterideki rolüyle dört Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top