Hesabım
    Donald Glover ve Phoebe Waller-Bridge'den ‘Mr. & Mrs. Smith’ Geliyor

    ‘Mr. & Mrs. Smith’in versiyonu Amazon için geliştiriliyor..

    Frazer Harrison

    Donald Glover ve Phoebe Waller-Bridge, New Regency ve Amazon Prime Video için "Mr. & Mrs. Smith”in TV versiyonunda yer alacak. 2005 yapımı hit New Regency filmine dayanan dizi 2022'de yayınlanacak. Glover ve Waller-Bridge dizide rol alacak ve yapımcılığı üstlenecek. Her iki oyuncu da haberin resmi olduğunu doğruladı.

    Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke de yeni gösterinin haberini cuma günü Twitter hesabından paylaştı.

    “Rüya takım hakkında konuşun! Donald ve Phoebe, dünyanın en yetenekli yaratıcılarından ve sanatçılarından ikisi. Küresel hedef kitlemiz için olduğu gibi, bu iki doğal yeteneğin güçlü bir yaratıcı ekip olarak iş birliği yapması bizim için de gerçekten bir hayaldi. Mr. & Mrs. Smith, ikonik bir hikaye ve Donald, Phoebe ve Francesca'nın bunu nasıl kendilerine ait hale getirdiğini görmek için sabırsızlanıyoruz. New Regency'de onlarla ve bu kadar harika ortaklarla çalışmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    Mr. & Mrs. Smith'in yeni yorumu, ne Glover ne de Waller-Bridge’in stüdyodaki ilk projesi. Waller-Bridge, 2019'da En İyi Komedi Dizisi de dahil olmak üzere altı Emmy toplayan hit dizi “Fleabag”ı yarattı ve oynadı. Glover’ın müzik filmi “Guava Island” da bir Amazon Original serisi. Dizi, showrunner olarak hizmet verecek olan ve Amazon Studios'ta kendi genel anlaşması olan Francesca Sloane'la birlikte oluşturuldu.

    New Regency’den Yariv Milchan ve Michael Schaefer'la Wells Street Films’ten Jenny Robins yönetici yapımcılığı üstlenecek. New Regency'den Yariv Milchan ve Michael Schaefer şunları söyledi: “En son 'Guava Island'da, inanılmaz derecede yetenekli Donald Glover'la başarılı ortaklığın zevkini yaşadıktan sonra, hepimiz birlikte yapılacak diğer projeler hakkında konuşmaya başladık ve o fikrini önerdiğinde hemen yola çıkma fırsatını yakaladık. Phoebe ve şirketi Wells Street Films de projeye eklendi ve hem bir ortak çalışan, hem de başrol oyuncusu olarak her şeyi başka bir seviyeye çıkaracak. Donald, Phoebe, Francesca ve tüm ekiple Amazon Studios'ta çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız."

    Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin oynadığı 2005 yapımı Doug Liman filmi, dünya çapında neredeyse 500 milyon dolar hasılatla büyük bir hit oldu. Ayrıca, Alfred Hitchcock'un Robert Montgomery ve Carole Lombard'ın oynadığı 1941 yapımı filmi de mevcut. Glover ve Waller-Bridge birbirlerinin kariyerlerine açıkça destek oluyorlar. Glover, 2019'da Waller-Bridge'i İngiltere'de Yılın İngiliz Sanatçısı ödülüyle sunarken hayranlığını paylaştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top