Hesabım
    ‘Sex Education’ Oyuncusu Simone Ashley, ‘Bridgerton’a Transfer Oldu

    Ashley, ikinci sezonda başrollerden birini oynayacak..

    "Sex Education"ın yıldız oyuncularından Simone Ashley, bir sonraki rolü için Regency Era London'a gidiyor. Netflix, Ashley'nin popüler Shondaland dizisi “Bridgerton”ın ikinci sezonunda rol aldığını doğruladı. Ashley, romantizm tutkunu Kate Sharma olarak, Anthony Bridgerton'ı canlandıran Jonathan Bailey’le birlikte başrolü paylaşacak.

    Kate, ilk sezonda da izlediğimiz romantik atmosferde, yeni, akıllı ve bağımsızlığına düşkün bir kadın olarak hikayeye dahil oldu. Anthony için Kate'i yenmek kolay bir iş olmayacak. "Bridgerton’ın ikinci sezonu, Bridgerton klanının en yaşlısı olan Anthony'ye ve onun gönülsüz evlilik arayışına odaklanacak. Buna göre sezon, Julia Quinn’in "The Viscount Who Loved Me" serisinin ikinci kitabına dayanacak.

    İkinci sezon, 19. yüzyıl İngiliz sosyetesinin, her ırktan insanı içerdiği ilk sezonunda kurulan, yeniden tasarlanmış dünyayı devam ettirecek. Netflix, dizinin ilk sezonunu bugüne kadar en çok izlenen orijinal dizisi olarak lanse etti ve sonuç olarak yıldızları Regé-Jean Page ve Phoebe Dynevor hızla ün kazandı. Page, bu hafta sonu "Saturday Night Live" programına ev sahipliği yapacak.

    Ashley, en çok Netflix'in "Sex Education" filmindeki kötü karakter Olivia rolüyle tanınıyor. Diğer çalışmaları arasında "The Sister", "A Working Mom's Nightmare", "Casualty", "Pokémon Detective Pikachu" ve "Broadchurch" yer alıyor. “Bridgerton”ın ilk sezonunda Penelope Featherington rolünde Nicola Coughlan, Eloise Bridgerton rolünde Claudia Jessie, Marina Thompson rolünde Ruby Barker, Lady Danbury rolünde Adjoa Andoh ve Queen Charlotte rolünde Golda Rosheuvel yer aldı.

    Dizide ayhrıca, Luke Thompson, Luke Newton, Ruby Stokes, Will Tilston, Florence Hunt, Ruth Gemmell, Bessie Carter, Harriet Cains, Polly Walker, Ben Miller, Sabrina Bartlett, Martins Imhangbe ve Lorraine Ashbourne yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top