Hesabım
    Netflix'in Dönem Draması "Bridgerton", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Çok konuşulan dizi için kısa sürede devam kararı geldi..

    Bridgerton hayranları için kutlama zamanı! Netflix, resmi olarak Bridgerton'a ikinci sezon onayı verdi ve Anthony'nin (Jonathan Bailey) sonunda ruh eşini bulma zamanı gelecek. Lady Whistledown, perşembe günü Netflix tarafından yayınlanan gazetelesinin özel bir baskısıyla haberi kendisi paylaştı. Duyuru, dedikodu köşe yazarının (Julie Andrews tarafından seslendirildi) Anthony'nin prodüksiyona bahar aylarında başlanacak önümüzdeki sezon bir eş bulma yolculuğunu anlatacağını doğruladı.

    Bridgerton'ın en büyük kardeşi Anthony, ilk sezonda vikontluk göreviyle, Londra sosyetesinin gözünde kabul edilebilir bir vikonteslik yapamayacak bir opera sanatçısına duyduğu tutku arasında kalmıştı. Bridgerton odak noktasını Anthony'ye kaydırırken, ikinci sezonun Julia Quinn'in en çok satan roman serisinin ikinci romanı The Viscount Who Loved Me'den ilham alacağı tahmin ediliyor.

    Kitapların hayranları, Netflix'in Sheffield ailesini karışıma ekleyip eklemeyeceğini görmek için heyecanla bekliyorlar. Lady Whistledown'ın notunda değinilmeyen başka önemli sorular da var. Dikkat Anthony'ye kayarken, Daphne (Phoebe Dynevor) ve Simon (Regé-Jean Page) hakkında daha ne göreceğiz? Çift, Bridgerton'ın ikinci romanında daha çok ön planda yer alıyor.

    Elbette, Lady Whistledown hakkında da ortaya çıkarılacak çok şey var. İzleyiciler dedikodu köşesinin arkasında kimin olduğunu bildiğine göre, cesur dedikodu muhabirimiz ikinci sezonda nasıl hareket edecek? Lady Whistledown'ın aşk hikayesinde ilerleme görecek miyiz? Bridgerton ailesi çevresinden herhangi biri dedikodu köşe yazarının sırrını öğrenecek mi? Tüm bunları öğrenmek için ikinci sezonu beklememiz gerekecek! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top