Hesabım
    James Gunn, ‘Peacemaker’dan Set Görsellerini Paylaştı

    Dizinin prömiyeri Ocak 2022'de gerçekleşecek

    James Gunn’ın yeni DC filmi The Suicide Squad'ı henüz izlemedik ve şimdiden bir TV spinoffu için sıkı bir şekilde çalışıyor. Proje, şimdiden çok eğlenceli görünüyor. Başrolünü John Cena'nın oynadığı Peacemaker, şu anda Vancouver'da yapım aşamasında ve Gunn’ın Suicide Squad filminden sonra HBO Max'te prömiyer yapması planlanıyor.

    Bu film, David Ayer'in 2016 yapımı DC filmi Suicide Squad'ın devamı niteliğinde ama Gunn, hayranların The Suicide Squad'ı anlamak ve sevmek için Ayer versiyonunu görmelerine gerek olmadığını kesin bir şekilde belirtti. Gerçekten de, Gunn bu yeni DC filmini yazmak ve yönetmek için, Marvel’ın Guardians of the Galaxy Vol. 3 filminden ve yapabileceği herhangi bir DC filminden vazgeçerek The Suicide Squad'ı seçti. Film, The Dirty Dozen gibi 70'lerin savaş filmlerinden esinlenerek ortaya çıkarıldı ve hem geri dönen, hem de Cena’lı Peacemaker'ı da içeren yeni karakterler barındırıyor.

    Gunn, The Suicide Squad'ı tamamladığında Warner Bros., stüdyo yayın hizmeti HBO Max için daha fazla içerik oluşturmak istediğinden, ona bir TV projesi için herhangi bir fikri olup olmadığını sordu. Gunn, Peacemaker karakterini seçti, tüm senaryoları yazdı ve en azından ilk birkaç bölümü yönetecek. Çekimler devam ederken, Gunn oyuncu kadrosuna yeni bir bakış açısı getiriyor. Cena'yı şiddet yoluyla barışa ulaşmaya inanan acımasız bir katil olan Peacemaker olarak görüyoruz. John Economos olarak Steve Agee ve The Suicide Squad'da da göreceğimiz NSA ajanı Emilia Harcourt olarak Jennifer Holland var.

    Yeni karakterlere gelince, Leota Adebayo rolünde Danielle Brooks, Vigilante rolünde Chris Conrad ve Clemson Murn rolünde Chukwudi Iwuji var. Paylaşılan görsellerde Auggie Smith'i oynayan Robert Patrick görülmüyor. HBO Max serisinini Ocak 2022'de, The Suicide Squad'ın ise 6 Ağustos 2021'de sinemalarda ve HBO Max'te yayınlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top