Hesabım
    Kate McKinnon, Hulu Dizisi ‘The Dropout’un Kadrosundan Ayrıldı

    Elizabeth Holmes hakkındaki dizinin yeni başrolü kim olacak?

    A/P

    Hulu’nun “The Dropout” adlı yeni mini dizisi Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes'un ve onun zarafetiyle başlayıp, dramatik düşüşüyle devam eden hikayesini ekranlara taşıyacak. Kate McKinnon, dizinin hem başrolünü üstlenecek, hem de baş yapımcılığını yürütecekti ama son gelen haberlere göre Hulu, diziye onsuz devam edecek.  

    Mini drama dizisi, planlanan yaz prodüksiyonu başlamadan önce proje için yeni bir oyuncu seçecek. Dizi, ABC Radio ve ABC News’un, Theranos'u bulmak için Stanford'dan ayrılan kötü şöhretli mucidi hakkındaki podcast kaydına dayanıyor. Şirket, 200 hastalığı test etmenin kolay bir yolunu vaat eden bir teşhis aracı olan Edison makinesini icat etti. Ancak, Betsy DeVos ve Rupert Murdoch gibi zengin yatırımcıları cezbetmesine rağmen, makine iddia ettiği gibi çalışmadı.

    Şirket, bir zamanlar 9 milyar dolar değerindeydi ve Theranos, 2018'de bir federal jüri tarafından dokuz ayrı dolandırıcılık suçlaması ve iki komplo suçlamasıyla yargılanmadan Holmes dünyanın en zengin kadınlarından biri oldu. Podcast'in sunucusu Rebecca Jarvis ve Podcast yapımcıları Victoria Thompson'la Taylor Dunn ise dizi projesinde yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

    İddianamenin ardından, aynı adlı kitaba dayanan "Bad Blood"da dahil olmak üzere birkaç Elizabeth Holmes projesi açıklandı ve Adam McKay, başrolünü Jennifer Lawrence'ın oynadığı bir filmin yönetmenliğini üstlendi. McKinnon, devam eden "Saturday Night Live" programına ek olarak, NBC, Peacock ve USA Network'te yayınlanacak olan "Joe Exotic" dizisinde kaplan sığınağının sahibi Carole Baskin rolünü oynayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top