Hesabım
    ‘WandaVision’ Oyuncusu Teyonah Parris, Dizinin Finali Hakkında Konuştu

    Parris, dizi finalinde izleyicilerin neler beklemesi gerektiğini açıkladı

    Haber, "WandaVision" finali için olası bir spoiler barındırmaktadır.

    Marvel, "WandaVision" için, "The Dick Van Dyke Show" ve "Modern Family" gibi Amerikan sitcomlarından esinlenmiş olabilir, ancak, parlak bakışların ve kahkaha seslerinin altında keder ve travma dolu daha karanlık hikayeler yatıyor. Sezon yavaşça sona erdiğine göre, her şeyin doruğa ulaştığını ve Wanda’nın Westview rüyasının çöktüğünü düşünebiliriz. Dizide yer alan bir oyuncu olan Teyonah Parris, "inanılmaz derecede üzücü" bir son olduğunu söyleyerek bunu adeta destekliyor. 

    The Hollywood Reporter'a konuşan Teyonah Parris, sezon finalini "Destansı ve inanılmaz derecede üzücü" olarak nitelendirdi ve bunun nedenini anlamak zor değil. İlk üç bölüm, dizinin sitcom dinamiklerini ele almamızı sağladıktan sonra, son birkaç bölüm bizi Wanda’nın düşüncelerine dahil etti ve onu çevreleyen yalanı ne kadar umutsuzca tutmaya çalıştığını gösterdi. Vision'ın tüm varoluşunun bir yalan olduğunu ve Wanda tarafından hayata döndürüldüğünü anlıyoruz ve bu kesinlikle tüm MCU'daki en duygusal hikayelerden biri. Son bölüm ipleri tam olarak kimin çektiğini ortaya çıkaracak. "WandaVision" bir Mephisto hikayesi barındırıyorsa, şüphesiz "destansı ve inanılmaz derecede üzücü" bir sonla sonuçlanacaktır.

    Diğer yandan, son birkaç bölüm, Wanda'yı Monica Rambeau ve diğer yan karakterler lehine bir spinoff şovuna dönüştürdü. Dizi, Wanda'nın öyküsünden çok "Captain Marvel 2"nin bir ön filmi haline geliyor. Bu da sezonun şimdiye kadarki tüm iyiliklerini baltalayabilir. Şimdilik, Teyonah Parris’in "inanılmaz derecede üzücü" açıklamasının bir hayal kırıklığı işareti değil de bir iltifat olmasını umuyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top