Hesabım
    Sean Penn ve Julia Roberts'lı Politik Drama Yolda!

    Starz, politik drama için rüya takım oluşturuyor..

    Starz, ödüllü Slate podcast'i “Slow Burn”e dayanan, yaratıcı ve showrunner Robbie Pickering'in (“Mr. Robot” “Search Party”) antoloji dizisi “Gaslit”i resmen duyurdu. Dizi, Nixon’ın fırsatçı astlarından, suçlarına yardım eden çılgın fanatiklere ve sonunda tüm çürümüş işletmeyi çökertecek trajik ihbarcılara kadar Watergate'in anlatılmamış hikayelerine ve unutulmuş karakterlerine odaklanıyor.

    Dizinin başrollerinde Akademi Ödüllü oyuncular Julia Roberts ve Sean Penn yer alıyor. Daha önce görüşmelerde bulunulan Armie HammerJoel Edgerton ve kardeşi Nash Edgerton ise artık dizinin bir parçası olmayacak. Kaynaklara göre bu isimler zamanlama çakışmaları nedeniyle birkaç ay önce projelerden ayrıldılar. Matt Ross, Nash Edgerton'ın yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görevlerini devraldı.

    Başsavcı John Mitchell aracılığıyla, başkanla olan ilişkisine rağmen, Nixon’ın Watergate’e katılımıyla ilgili detayları ilk kez kamuoyuna duyuran kahraman ve ünlü Arkansan sosyetesi Martha Mitchell, Julia Roberts tarafından canlandırılacak. O sırada, Nixon’ın en güvenilir danışmanı ve en iyi arkadaşı olan John Mitchell, Sean Penn tarafından canlandırılacak.

    "Gaslit", bu baharda prodüksiyona başlayacak ve Universal Studio Group'un bir bölümü olan UCP tarafından Starz için çekilecek. Pickering ve Ross'la birlikte, “Mr. Robot ”un yaratıcısı Sam Esmail, UCP ile yaptığı genel anlaşma dolayısıyla ve Chad Hamilton, Esmail Corp. adı altında yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Ortak yapımcılar Lisa Gillan ve Marisa Yeres Gill olacak. "Gaslit", Esmail ve Roberts'ı ikinci televizyon projelerinde bir araya getiriyor. İlki, Altın Küre adayı Amazon dizisi Homecoming olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top