Hesabım
    Amazon'dan "Juventus" Hakkında Belgesel Dizi Geliyor

    Belgesel dizi, kulübün bir sezonunu mercek altına alacak..

    Amazon Prime Video ve Juventus Futbol Kulübü, "All or Nothing: Juventus" adlı yeni bir İtalyan belgesel dizisini duyurdu. Seri, 2020/21 sezonunda popüler İtalyan futbol kulübünü takip edecek ve bu yılın sonlarında, bütün dünyada Amazon Prime Video'da yayınlanacak. Kulübün yeni baş antrenörü olarak Andrea Pirlo'nun gelişi de dahil olmak üzere tüm önemli olayları kapsayan anlar kamera arkası yolculuğunda izleyiciyle buluşacak.

    Kameralar Allianz Stadyumu'nun içinde, Torino'daki antrenman tesislerinde olacak ve seri, sahadan uzakta, Club Bianconero'nun ["beyaz ve siyah"] ve İtalyanca kökenli kimliğinin benzersiz yönlerine odaklanacak. Bunu yaparken kültürüne ve tarihine de yer verilecek. Dizinin yapımcılığını Fulwell 73 (“I Am Bolt”, “Sunderland‘ Til I Die ”) üstlenirken, baş yapımcılar Leo PearlmanBen Turner ve dizi sorumlusu Richard Cooke olacak. Juventus’un gelir müdürü Giorgio Ricci, "All or Nothing’ serisinin uluslararası ortakları arasında olmaktan son derece gurur duyuyoruz. Bu, kulübümüzün sürekli gelişiminde bir başka ileri adımı temsil ediyor. Amazon Prime Video ile işbirliği, küresel erişime sahip iki başarılı marka arasında mükemmel bir uyum ve yenilikçi bir şekilde meydan okuma, değiştirme ve yaratma konusunda sürekli bir arzuyu ifade ediyor. "Ya hep ya hiç" serisinin tartışmasız kalitesi ve benzersiz dokunuşuyla Juventus markasının ne olduğunu ve gerçekte ne anlama geldiğini dünyaya göstermek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    İtalya'nın en ünlü ve son yıllarda en çok şampiyon olan takımını izleyecek olacak "All or Nothing" serisindeki diğer yapımlar arasında "All or Nothing: Manchester City" ve "All or Nothing: Tottenham Hotspur" bulunuyor. Netflix'in de benzer temalı bir belgesel dizi serisi bulunuyor ve oradaki yapımlar arasında oyuncuların belgesellerine de yer veriliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top