Hesabım
    Taylor Kitsch, Amazon Dizisi ‘Terminal List’in Kadrosunda!

    Kitsch, başrolü kiminle paylaşacak?

    Taylor Kitsch, Jack Carr’ın çok satan romanı The Terminal List’in Amazon tarafından gerçekleştirilecek televizyon uyarlamasında Chris Pratt'le birlikte başrolde yer alacak. Dizi, Amazon Studios ve Civic Center Media'nın MRC Television ile birlikte ortak yapımı olacak. “Friday Night Lights” oyuncusu Kitsch, eski Navy SEAL ve Pratt'ın canlandırdığı James Reece'in en yakın arkadaşı olan Ben Edwards'ı canlandıracak.

    “The Terminal Lists”, Reece'in tüm SEALS takımının katıldığı yüksek riskli gizli bir görev sırasında pusuya düşürülmesinden sonrasını anlatacak. Reece, ailesinin yanına döndüğünde, olayın karışık hatıralarıyla kendi suçluluğunu sorgulayacak. Ancak, yeni kanıtlar ortaya çıktıkça, Reece ona karşı çalışan karanlık güçleri keşfedecek. Edwards, Reece'in intikamını almasına yardımcı olmak için CIA erişimlerini ve operatör becerilerini kullanacak.

    Dizinin sorumlu yapımcılığını Indivisible Productions aracılığıyla Pratt ve Jon Schumacher, Fuqua Films adına Antoine Fuqua ve yazar Daniel Shattuck üstleniyor. Carr ayrıca yönetici yapımcılığın yanı sıra dizi sorumlusu olarak yazar David DiGilio'yla birlikte çalışacak. Dizinin ilk olarak geçtiğimiz şubat ayında geliştirilmekte olduğu bildirildi ve Amazon, geçtiğimiz mayıs ayında tam sezon sipariş vermişti.

    Kitsch, küçük ekran için son olarak kült lideri David Koresh'i Paramount Networks'ün yönetici yapımcılığını üstlendiği “Waco”da canlandırdı. Bundan önce, Colin Farrell, Rachel McAdams ve Vince Vaughn'la birlikte HBO’nun “True Detective” dizisinde rol aldı. Kitsch bundan sonra, Michael C. Hall ve Logan Marshall-Green ile birlikte başrollerini paylaştığı StudioCanal TV’nin “Shadowplay” adlı yapımında oynayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top