Hesabım
    Marvel Dizisi "Loki" Prömiyer Tarihini Aldı!

    Disney Plus, merakla beklenen dizilerin tarihlerini açıkladı

    Disney Plus, yakın zamanda yeni Marvel ve Star Wars projelerini duyurmuştu. Onlarca yeni içerik, evrenlerin, türün ve çizgi roman hayranlarının büyük ilgisini gördü. Bu dizilerin iki olan Wandavision yayın hayatına başladı ve beklendiği gibi geçer not almayı başardı. Büyük duyurudan önceki The Mandalorian projesi de övgüler ve ödüller toplamaya devam ediyor.

    Yayın hizmeti Disney Plus için bir sonraki Marvel Studios projesi olan “Loki”, 11 Haziran'da yayıncıda prömiyer yapacak. Ek olarak, Disney Plus ilkbaharın geri kalanını ve yaz başındaki listeyi şu şekilde açıkladı: “Big Shot” 16 Nisan'da prömiyer yapacak; “Star Wars: The Bad Batch” 4 Mayıs'ta başlayacak; “High School Musical: The Musical: The Series” yeni sezon 14 Mayıs'ta başlayacak; "Zenimation" yeni sezon 11 Haziran'da prömiyer yapacak; "The Mysterious Benedict Society" 25 Haziran'da başlayacak; "Monsters at Work" 2 Temmuz'da başlayacak; "Turner & Hooch" 16 Temmuz'da ve "Chip" N "Dale: Park Live" 23 Temmuz'da gösterime girecek.

    "WandaVision" ve "The Falcon and the Winter Soldier"ın ardından "Loki", büyük ekrandan küçüğe geçiş yapacak en son MCU projesi olacak. Dizi, kardeşinin gölgesinden çıkan ve "Avengers: Endgame" olaylarından sonrasında, ünlü God of Mischief'ın (Tom Hiddleston canlandırıyor) yaşadıklarını takip edecek. Dizi, baş yazar Michael Waldron ve yönetmen Kate Herron'dan geliyor. Oyuncu kadrosunda ise Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Sophia Di MartinoWunmi Mosaku ve Richard E. Grant yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top