Hesabım
    David Fincher'ın Yeni Projesi Belli Oldu!

    Fincher, "Mank" sonrası yine Netflix'le çalışacak..

    Netflix

    Yönetmen David Fincher, beğenilen biyografik filmi “Mank” için Netflix'le ortaklık kurduktan kısa bir süre sonra, bir sonraki uzun metrajlı filmi “The Killer” için yayın hizmetiyle yeniden bir ekip oluşturdu. The Hollywood Reporter ve Deadline'ın haberlerine göre Michael Fassbender, suikastçı dramasında rol almak için görüşmelerde bulunuyor.

    Fincher, "Mank" filmiyle Oscar yolculuğu için çalışmalarını sürdürüyor. Netflix ve Fassbender temsilcileri konuyla alakalı şimdilik bir açıklama yapmadı ama kaynaklara göre imza aşamasına çoktan gelindi. Fincher'la birlikte “Se7en”, “Fight Club” ve “The Game” filmlerinde birlikte çalışan Andrew Kevin Walker senaryoyu yazıyor.

    "The Killer", vicdan geliştirmeye başlayan ve duygusal olarak çatlamasına neden olan soğukkanlı bir olay yaşayan suikastçiye odaklanıyor. Hikaye, Alexis Nolent'in çizgi romanına dayanıyor. Ceán Chaffin yapımcı olarak görev yapacak. Kasım ayında Fincher, Netflix'le dört yıllık bir film anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, senarist Herman Mankiewicz'in Orson Welles klasiği “Citizen Kane”in senaryosunu bitirme çabalarını anlatan siyah-beyaz bir drama olan “Mank” geçen yılın sonlarında gösterime girdi ve bir Oscar öncüsü olarak kabul edildi.

    David Fincher!ın, 2014 yapımı psikolojik gerilim filmi “Gone Girl”den bu yana yönetmenlik yaptığı ilk uzun metrajlı film Mank oldu ama yapılan anlaşma gösteriyor ki Fincher ara vermeden yeni filmin çalışmalarına başlayacak ve en geç 2023 yılında filmi yayına sokacak. Henüz net bir bilgi yok ama bir ihtimal bu yıl çekimleri geçrekleştirip, önümüzdeki yıl filmi Oscar sezonuna yetiştirebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top