Hesabım
    David Fincher, Mindhunter'ın Geleceği Hakkında Konuştu

    Mank'la Oscar yarışına hazırlanan Fincher, dizi için ne düşünüyor?

    Hala, "Mindhunter"ın üçüncü sezonu için umut besleyen hayranlar varsa kötü haber David Fincher'dan geldi. Vulture'a röportaj veren usta yönetmen Netflix seri katil dramasının "muhtemelen" iyiye gitmediğini söyledi. 2020'nin başında “Mindhunter” oyuncu kadrosunun üyeleri Jonathan GroffHolt McCallany ve Anna Torv'un, şovun üçüncü sezonu süresiz olarak bekletilirken sözleşmelerinin serbest bırakılacağı haberi duyurulmuş, Fincher'ın, yeni filmi “Mank” üzerinde çalışmakla meşgul olacağı sebep olarak gösterilmişti.

    Son çıkan haberlere göre, "Mindhunter"ın üçüncü sezonu iptal gibi görünüyor. Fincher, Vulture tarafından "Mindhunter"ın bitip bitmediği sorulduğunda, "muhtemelen" diye yanıtladı ve "dizi, sahip olduğu izleyici açısından pahalı bir gösteriydi. Mank hakkında konuştuk ve sonra nasıl hissettiğimizi gördük ama dürüst olmak gerekirse, bunu sezon ikiden daha azına yapabileceğimizi düşünmüyorum. Ve bu açıdan bakınca, kazanılacak dolarlar konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor." dedi.

    Fincher, dizide çalışmak için Pittsburgh'da yılda altı ya da yedi ay geçirdiğini söyleyerek "Mindhunter benim için çok şeydi. İlk sezonu bir dizi sorumlusu olmadan tamamlamıştık ve her hafta bir araya gelerek planlıyorduk. İkinci sezon için senaryolar almaya başladık ve sonunda yazılanlara bakıp hiçbirini beğenmediğime karar verdim. Biz de onları attık ve baştan başladık. Yazmak isteyen ve birlikte çalıştığım Courtenay Miles'ı getirdim ve sonunda Mindhunter'ın ortak showrunnerı oldu. Bu 90 saatlik bir çalışma haftası demek ve hayatınızdaki her şeyi emiyor. Bitirdiğimde çok yorulmuştum ve 'şu anda içimde üçüncü sezonu yapmak için istek var mı bilmiyorum' diye düşündüm." dedi

    Yönetmenle ilk kez "Gone Girl"de işbirliği yapan görüntü yönetmeni Erik Messerschmidt, yazın verdiği bir röportajda; "Mank’ ı yeni bitirdik ve işlerin bir süredir beklemede olduğunu duydum. Mindhunter olacak mı?Göreceğiz. Kim bilir ?” dedi. “Mindhunter”ın ilk iki sezonu Netflix'te izlenebilir. "Mank" ise 4 Aralık'ta Netflix'te yer almadan önce 13 Kasım'da bazı sinemalarda gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top