Hesabım
    BluTV'nin Yerli Dizisi "Yeşilçam"dan Yeni Tanıtım Videosu!

    Nisan ayında prömiyer yapacak diziden yeni video.

    BluTV, geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımını yayınladığı "Yeşilçam" için yeni bir video paylaştı. Gişre rekorları kıran filmlerin önemli yönetmeni Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu projenin başrolünde ise Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu yer alıyor. Dizi, adından ve yeni videosundan da anlaşılacağı üzere bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak.

    BluTV, Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun başrolünde olduğu dönem dizisi Yeşilçam'dan yeni bir tanıtım videosu paylaştı ve dizinin nisan ayında prömiyer yapacağını duyurdu. BluTV'nin sosyal medya hesaplarından daha önce yapılan duyuruda dizi şu sözlerle tanıtılmıştı: "Bu haberi vermek için daha fazla bekleyemedik. 1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi… Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, BluTV’nin ilk dönem dizisi #Yeşilçam, 2021’de sadece BluTV’de."

    BluTV, ikinci tanıtım vidosunu ise "Akşamınıza hoş bir seda bırakmaya geldik. #Yeşilçam, Nisan'da sadece BluTV’de." sözleriyle paylaştı. Dizi, Yeşilçam’ın altın çağında küllerinden doğan bir prodüktörün hikayesini anlatacak. Dizide ayrıca, Selin Şekerci, Yetkin Dikinciler, Altan Erkekli, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Devrim NasOnur Bilge ve Nurcan Şirin bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top