Hesabım
    Constance Wu, ‘Terminal List’in Kadrosunda Dahil Oldu

    Chris Pratt'li Amazon dizisine bir yıldız daha...

    Variety'nin haberine göre, Constance Wu, Amazon'un yeni gerilim dizisi “The Terminal List”te rol alacak. Oyuncu, daha önce duyurulan dizi lideri Chris Pratt'a katıldı ve yakın zamanda oyuncu kadrosu üyesi Taylor Kitsch açıklandı. Seri, tüm Navy SEAL takımının yüksek riskli gizli bir görev sırasında pusuya düşürülmesinin ardından James Reece adlı karakteri (Pratt) takip ediyor. Reece, olayın çelişkili anıları ve suçluluğuyla ilgili sorularla ailesinin yanına döner. Bununla birlikte, yeni kanıtlar ortaya çıktıkça, Reece ona karşı çalışan karanlık güçleri keşfeder ve sadece kendi hayatını değil, sevdiklerinin de hayatlarını tehlikeye atar.

    Wu, gerçeklerisöylemek için adını kullanan, risk peşinde koşan bir savaş muhabiri Katie Buranek olarak rol alacak. Katie, yüksek etkili hikayeleri kendi kariyeri için ele almak isteyen ve bu sebeple işinden ayrılıp bağımsız olan bir muhabir. Şimdi, kariyerinde bir dönüm noktasında olan Katie, James Reece'le aradığı, beklenmedik bir müttefik bulur. Reece'le ilgili gerçekleri haber yaparak kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanmaya çalışacak. 

    Wu'nun yakında çıkacak olan Amazon antolojisi dizisi "Solos"un bir parçası olacağı geçen ay duyurulmuştu. Ayrıca, altı sezon ve 100'den fazla bölümün ardından geçtiğimiz şubat ayında yayıncıdaki çalışmasını tamamlayan ABC sitcomu “Fresh Off the Boat”taki başrolüyle tanınıyor. Film tarafında, gişe rekorları kıran “Crazy Rich Asians” filminde başrol oynadığı için Altın Küre ödülü kazandı. Diğer önemli film rolleri arasında Jennifer Lopez'le birlikte rol aldığı "Hustlers"ın yanı sıra "Crow: The Legend", "The Feelels" ve "Sound of My Voice" yer alıyor.

    "The Terminal List", Jack Carr'ın aynı adlı romanından uyarlandı. Pratt, Jon Schumacher'le birlikte Indivisible Pictures başlığı altında başrolde oynayacak ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. Antoine Fuqua ise Fuqua Films aracılığıyla yönetecek ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. David DiGilio, showrunner olarak hizmet etmenin yanı sıra yazar ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. Daniel Shattuck ayrıca yazacak ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top