Hesabım
    IMDB TV'den, "Bosch" Dizisine Spin-Off Geliyor!

    Hayranlar dizinin yedinci sezonunu beklerken bir müjdeli haber daha aldı..

    IMDB TV'de yayınlanması için bir “Bosch” yan hikayesi barındıran dizi sipariş edildi. Haber, geçtiğimiz yıl “Bosch”un bu yaz yayınlanacak yedinci sezonuyla sona ereceğinin açıklanmasının ardından gelmiş oldu. Titus WelliverMimi Rogers ve Madison Lintz, yan üründeki rollerini yeniden canlandıracaklar. Yeni dizi, kariyerinin bir sonraki bölümüne başlarken Harry Bosch'u (Welliver) takip edecek ve kendisini bir defalık düşmanı ve birinci sınıf avukatı Honey "Money" Chandler (Rogers) ile çalışırken bulacak.

    Bu beklenmedik ikili arasında derin ve karmaşık bir geçmiş varken, üzerinde anlaşabildikleri olay, adaleti bulmak için birlikte çalışmaları gerektiği. Titus Welliver; "Kendimden geçmiş olduğumu söylemek yetersiz kalıyor! Daha fazla Harry Bosch hikayesi anlatma fırsatına sahip olmak muazzam bir hediye. 7. sezonun, final bilgisi gölgesinde geçen çekim süreci yoğun bir şekilde geçti ve üzücüydü, bu yüzden bir yan ürün olasılığıyla devam etme fikri sunulduğunda tereddüt etmeden "hadi gidelim" dedim. Tüm Bosch hayranlarına, tüm bu yıllar boyunca inanılmaz desteği için teşekkür ederim ve yolculuğun daha iyi olacağına söz verebilirim!" dedi.

    “Bosch”, Michael Connelly'nin Harry Bosch kitap serisine dayanmaktadır. Yan dizinin yapımcılığını Welliver, Connelly, Eric Overmyer, Tom Bernardo, Henrik Bastin, Pieter Jan Brugge ve Zetna Fuentes üstleniyor. Fuentes, yeni dizinin pilot bölümünü de yönetecek. Fabel Entertainment prodüksiyonu gerçekleştirecek. “Bosch”, Overmyer tarafından televizyon için geliştirildi ve Welliver, Elle Johnson, Pieter Jan Brugge, Henrik Bastin, Connelly ve Overmyer yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top