Hesabım
    ‘FBI’ Dizisine "Uluslararası" Spin-off Geliyor!

    CBS, "FBI International" için resmi onayı verdi.

    CBS'teki "FBI" evreni yakında daha da genişleyecek. Variety'nin haberine göre "FBI: International" adlı yeni bir dizi planlandı. Potansiyel seri, FBI'ın uluslararası şubesini oluşturan ajanları anlatacak. Büro'nun web sitesine göre, dünyanın çeşitli ülkelerinde 63 hukuk müşavirliği ve iki düzineden fazla küçük alt ofisleri var ve bu ülkelerdeki kanun uygulayıcılarla ilişkileri sürdürüyorlar.

    Derek Haas dizinin yazarı ve baş yapımcısı olacak. Dick Wolf ve Peter Jankowski, birlikte Wolf Entertainment aracılığıyla yönetici yapımcılık görevini üstlenecekler. Haas, daha önce "FBI"da ortak showrunnerdı. Ayrıca, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yaptığı Wolf Entertainment, NBC dizisi “Chicago Fire”ın ortak yapımcılığını yaptı ve “Chicago P.D.” ve “Chicago Med”i geliştirdi. Her ikisinde de yönetici yapımcı olarak hizmet vermeye devam ediyor.

    Serideki diğer iki program gibi, CBS Studios, Wolf Entertainment ve Universal Television'la birlikte “FBI: International”ı yapacak. Wolf Entertainment şu anda UTV'de kapsamlı bir anlaşma altında. Aynı şekilde Haas da stüdyoda genel bir anlaşma altında. Hem "FBI", hem de "FBI: Most Wanted" şu anda CBS'in en çok izlenen şovları arasında. "FBI", kanalda ilk olarak 2018'de yayınlanmıştı..

    Gary Sinise'in "FBI: International"da rol alıp almayacağı belli değil. CBS’in uluslararası FBI ajanları ekibiyle ilgili daha önce yaptığı denemede başrol oynamıştı. Dizi, 2017'de iki sezon sonunda iptal edildi. Yeni "FBI" girişinin haberi, CBS'nin "NCIS" hikayesini de genişletmek istediğini bildirildikten sonra gelmiş oldu. CBS, önümüzdki yıllar polisiye dizilere ağırlık verecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top