Hesabım
    Tahar Rahim'li Suç Draması The Serpent'tan Altyazılı Fragman

    Dizinin prömiyer tarihi de açıklandı..

    The Mauritanian filmiyle en iyi erkek oyuncu dalında Altın Küre adayı olan, 2000'lerin en iyi filmlerinden "A Prophet"ın yıldızı olan Tahar Rahim'in başrolde olduğu suç draması "The Serpent"ın altyazılı fragmanı yayınlandı ve prömiyer tarihi duyuruldu. Rahim, dizide seri katil Charles Sobhraj olarak yer alıyor ve makyajla tanınmaz halde görünüyor. Charles Sobhraj'ın gerçek hikayesine dayanan "The Serpent" dizisinin prömiyer tarihi Netflix tarafından 2 Nisan olarak açıklandı.

    1975 ve 1976 yılları arasında 20'ye yakın genç yolcunun ölümünden sorumlu olduğuna inanılan Charles Sobhraj'ın oldukça karanlık hikayesini konu alan sekiz bölümlük dizi BBC ve Netflix'in ortak yapımı ve Rahim'in yanında yer alan Jenna Coleman, Sobhraj'ın kız arkadaşı ve suç ortağı Marie-Andrée Leclerc'i canlandıryor. İkili, Tayland, Nepal ve Hindistan'daki "Hippi Yolu"nda suç çılgınlığını gerçekleştirdi. Dizide, Billy Howle da yer alıyor ve Sobhraj'ın suç ağına giren diplomat Herman Knippenberg rolünü canlandırıyor.

    Dizide ayrıca; Ellie BamberAmesh Edireweer ve Tim McInnerny rol alıyor. Tom Shankland ve Hans Herbots'un yönettiği dizi, Richard Warlow ve Toby Finlay tarafından yazıldı. Warlow, Shankland, Preethi Mavahalli, Lucy Richer ve Damien Timmer, Mammoth Screen için yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Stephen Smallwood'un yapımcı olarak yer aldığı dizi İngiltere'de ocak ayında yayınlandı. Netflix, nisan ayında dünyanın geri kalanı için prömiyer yapacak.

    Son yılların gözde aktörlerin olan Tahar Rahim, 2009 yılında Jacques Audiard tarafından çekilen A Prophet filmindeki rolüyle tanınmış ve kariyerine hız kazandırmıştı. Festival filmlerinin aranan yüzü de olan Rahim, Jodie Foster'la birlikte yakın zamanda rol aldığı The Mauritanian filmiyle drama dalında en iyi erkek oyuncu adaylığı elde etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top