Hesabım
    Josh Holloway ve J.J. Abrams, Yeniden Bir Araya Geliyor

    Lost'tan yıllar sonra başarılı iki aynı dizi için çalışacak..

    Josh Holloway, LaToya Morgan ve J.J. Abrams, yeni bir dizi için güçlerini birleştiriyor. 1970’lerin Güneybatısı’nda geçen "Duster", büyüyen bir suç örgütü için çalışan kaçış sürücüsünün hayatını araştırıyor. Hollway sürücü rolünü üstlenecek. Bşarılı oyuncu, en çok ABC'nin efsaneleşen draması “Lost”taki James “Sawyer” Ford rolüyle tanınıyor. Holloway ve Abrams, Lost'tan yıllar sonra yeniden bir araya geliyor. Lost, altı sezon ve 121 bölüm boyunca yayınlandı. 

    Abrams, birden fazla bölümün yönetici yapımcılığı ve yönetmenliğine ek olarak diziyi yaratan ekibin başında geliyor. Holloway, en son, üçüncü sezonunda katıldığı Paramount Network dizisi “Yellowstone”da görüldü. Yakın zamanda “Lost” ortak yaratıcılarından Carlton Cuse'un USA Network aksiyon draması “Colony”de rol aldı. Uzun metrajlı filmleri arasında "Sabotage" ve "Mission: Impossible - Ghost Protocol" bulunuyor.

    Warner Bros. Television şu anda hem Morgan hem de Bad Robot'la ortaklaşa olarak  "Duster"ın yapımcılığını üstlenecek. Morgan ve Abrams, yazmanın yanı sıra yönetici yapımcılığı üstlenecek ve Bad Robot’dan Ben Stephenson, yönetici yapımcı olacak. Bad Robot'tan Rachel Rusch Rich ise ortak yapımcı olarak projede yer alacak.

    Morgan, son olarak "The Walking Dead" için yazdı. Daha önce, AMC’nin "Into the Badlands" ve "TURN: Washington’s Spies" filmlerinin ortak yapımcısı ve yazarıydı. NBC’nin "Parenthood" ve Showtime’ın "Shameless" dizilerinin de yazarıydı. "Duster", Abrams ve Bad Robot'un geçen yıl HBO Max'te kurdukları birkaç HBO Max projesinden biri. Diğerleri arasında "The Shining" ve "Justice League Dark" serisine dayanan yeni bir dizi var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top