Hesabım
    Ryan Murphy, American Horror Story'nin 10. Sezonundan İlk Görseli Paylaştı

    Korku efsanesinin yeni sezonundan ilk görsel..

    "American Horror Story"nin onuncu sezon yıldızları Macaulay Culkin ve Leslie Grossman, yaratıcı Ryan Murphy'nin ilk bakış fotoğrafında sahile vuruyor ve burada biraz kötülükle dalga geçiyor. Çarşamba günü Instagram'da yayınlanan fotoğrafa not olarak Murphy, "Bu şekilde, kötü bir şey geliyor. American Horror Story, 10. Sezon" yazdı.

    Murphy'nin verdiği önceki ipuçlarına dayanarak, yeni sezonun bir tür plaj teması olacağı görülüyor ve yapımcı daha önce yeni sezonun "hava durumuna bağlı" olduğunu söyleyerek bir gönderme yapmıştı. Çarşamba günü yayınlanan fotoğrafta, Grossman ve Culkin bir sahildeler ancak plaj kıyafetleri giymemişler ve bunun yerine ağır kışlık paltolar giyiyorlar.

    Onuncu sezon çekimleri, Murphy’nin antoloji korku serisinin bu sezonunun, prodüksiyon zaman çizelgesindeki pandemik zorunlu gecikmeler nedeniyle 2021’e ertelendiğini duyurmasının ardından, geçen ekim ayında başladı. Serinin yeni üyesi Culkin, eski dizinin müdavimleri Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily RabeAngelica Ross ve Finn Wittrock'la birlikte yeni sezonda rol alacak.

    “American Horror Story”, FX ve Hulu tarafından 13. sezona kadar onay aldı. Eğer pandemi koşulları yeni bir erteleme getirmezse, 10. sezon 2021 yılı içerisinde yayınlanacak ve diğer sezonlar her yıl periyodik olarak gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top