Hesabım
    50 Cent Yapımcılığındaki ‘Black Mafia Family’ Dizisine Yeni Oyuncular!

    Dizinin kadrosuna önemli isimler dahil oldu..

    Starz

    Starz, Curtis "50 Cent" Jackson'ın "Black Mafia Family" kadrosunu Snoop Dogg ("Dolemite Is My Name", "Training Day"), La La Anthony ("The Chi," Think Like a Man”) ve Serayah ("Empire")'la güçlendirdi ve resmi açıklamayı yaptı. Dizi, Demetrius "Big Meech" Flenory ve Terry "Southwest T" Flenory'nin gerçek hikayesinden esinlendi.

    80'lerin sonlarında Güneybatı Detroit'ten yükselen ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en etkili suç ailelerinden birini dünyaya getiren iki kardeşin hikayesini anlatacak olan dizide, tekrar eden rolünde Snoop Dogg, Flenory ailesinin ruhani danışmanı Pastor Swift'i canlandıracak. Swift, inancın gücüne göre hareket eder ancak, sonunda Flenory’nin hayatının her bölümünde işin içinde yer alır. Avukat bulmalarına yardım eder ve sırdaş olur. Babaları, Swift’in aileye gösterdiği ilgiye içerliyor, ancak yaptığı tüm iyilikler inkar edilemez bir noktada bulunuyor.

    Anthony ve Serayah, sırasıyla Markaisha Taylor ve Lori Walker'ı oynayan yıldızlar olarak projede yer alacaklar. Taylor, Flenory kardeşlerin arkadaş olduğu gösterişli bir uyuşturucu satıcısının karısını oynayacak. Terry’nin amacını görünce onunla bir arkadaşlık kurar ve bu da sonunda Terry’nin inşa ettiği her şeyi tehlikeye atan bir ilişkiye yol açar. Öte yandan Walker, Demetrius'un kız arkadaşı ve çocuğunun annesidir. Dünyası, kızları Neeka'nın etrafında toplanıyor ve Demetrius'tan ilk zamanlardan daha az şey bekliyor.

    "Black Mafia Family"nin çekimleri ocak ayında başladı. Dizi, Jackson'ın 2018'de Starz'la imzaladığı çok dizili genel anlaşmanın bir parçası. Showrunner, yapımcı ve yazar Randy Huggins'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Terri Kopps, Anthony Wilson ve Anne Clements de diğer yönetici yapımcılar olacak. Sorumlu yapımcılığa yükselen Tasha Smith, Demetrius "Lil Meech" Flenory Jr.'ın da rol aldığı bir kadronun birden fazla bölümünü yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top