Hesabım
    "Atlanta"nın 3. ve 4. Sezon Çekimleri İçin Tarih Belirlendi

    Londra ve Paris'te yapılacak çekimler ne zaman başlayacak?

    Nihayet, Donald Glover ve FX’in beğeni toplayan “Atlanta” serisinin arkasındaki diğer oyuncular, komedinin 3. ve 4. sezonlarının prodüksiyonuna başlayacak. Deadline'ın haberine göre, “Atlanta” takımı 23 Mart'ta Avrupa'ya gidecek ve önümüzdeki iki sezonun çekimleri aynı zamanda yapılacak. Yapımın, 5 Nisan'da Londra'da başlayıp, Amsterdam ve ardından Paris'te devam etmesi bekleniyor.

    "Atlanta" prodüksiyon haberleri, FX Networks ve FX Productions başkanı John Landgraf'ın Eylül 2020'de basına, üretimin 2021'in başlarında devam etmesinin beklendiğini söylediğinden bu yana gelen ilk önemli haber. Landgraf, devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce ertelendi, ancak şovun yazar ekibinin pandeminin ilk aylarında 3. ve 4. sezon için tüm senaryoları yazdığını da sözlerine ekledi. "Atlanta"nın üçüncü ve dördüncü sezonları arka arkaya çekilecek. 

    "Atlanta" nın üçüncü sezonu, şovun ikinci sezonu bittikten birkaç hafta sonra, Haziran 2018'de sipariş edildi. Sezon 2 ve sezon 3 arasındaki uzun bekleyiş, Glover’ın Koronavirüs salgını öncesindeki yoğun programına bağlanıyordu. Glover, 2019'da "Guava Island" adlı müzikal filmi yazdı ve prodüktörlüğünü yaptı. Disney'in 2019 yapımı "The Lion King" yeniden çevriminde Simba'yı seslendirdi. "Atlanta", 2016'da ilk sezonunun ilk bölümünden bu yana tutarlı bir kritik başarı elde etti.

    Atlanta'nın yönetmen koltuğunda en çok oturan ismi, 14 bölüm yöneten Hiro Murai oldu. Donald Glover dışında oyuncu kadrosunda Brian Tyree HenryLaKeith Stanfield ve Zazie Beetz yer alıyor. İkinci sezon, 2018 yılının bahar aylarında yayınlandı. Yeni sezon üç yıldan fazla bir aradan sonra gelmiş olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top