Hesabım
    Türk Kökenli Müzisyen Ferhat'ın Babylon Berlin'in Setinde Çekilen "Father State" Klibi Yayında!

    Ferhat, "Father State" teklisi ile Türkiye'ye giriş yapıyor.

    Türk kökenli Alman müzisyen Ferhat'ın "Father State" isimli yeni teklisinden resmi klip paylaşıldı. Matthias Michel'in yönetmenliğini üstlendiği Father State, Almanya'nın dünyaca ünlü dizisi Babylon Berlin'in setinde çekildi. Müzisyen, şarkıda babasıyla olan kişisel hesaplaşmasını anlattığını belirtiyor.

    Ferhat'ın Türkiye'de çıkış yapacağı ilk teklisi "Father State"e klip çekildi. Klipte özellikle "Why are you so angry?", "Neden bu kadar öfkelisin?" sorusu gündeme getiriliyor. Açıklamalara göre Father State, Suriyeli şarkı yazarı Masen Abou Dakn ile birlikte ortak bir çalışma olarak piyasaya sürülüyor. Otoritelere eleştiri niteliğindeki Father State klibi, "Babylon Berlin" dizisinin hapishane setinde çekildi. Timo Jacobs, Daniel Sellier, Florian Kleine, Erbil Ayalp, Samuel Eschmann ve Michael Schuhmacher gibi önemli Alman sanatçılar klipte rol aldı.

    Müzisyen, Father State hakkında şu sözleri sarf etti: "Özellikle Berlin’de kendimi sürekli seçenekler arasında tercih yapmak zorunda hissediyorum. Bu paralel dünyalar arasında neredeyse hiç iletişim yok gibi. Kendi kendime soruyorum, peki sevdiğim her şey olamaz mıyım ben? Hepinizi barışa davet ediyorum, çünkü sonuçta hepimiz sadece insanız."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top