Hesabım
    Jodie Comer, Ridley Scott'ın Napoleon Bonaparte Filminde Josephine Olacak

    Ridley Scott'ın yeni filmi için oyuncu kadrosu oluşturuluyor.

    Ridley Scott, yeni biyografik filmini hayata geçirmek için hazırlıklara başladı. Napoleon Bonaparte'yi odağına alacak olan filmin adı Kitbag olacak. Filmin oyuncu kadrosuna Napoleon'un eşi Joséphine de Beauharnais'yi canlandırmak üzere Jodie Comer'ın eklendiği resmi olarak açıklandı.

    The MartianGladiatorBlack Hawk Down gibi yapımlarda imzası bulunan başarılı yönetmen Ridley Scott, kariyerine bir Napoleon Bonaparte filmi eklemeye hazırlanıyor. Golden Globe ve Emmy ödüllü Killing Eve'in yıldız oyuncusu Jodie Comer, filmin başrollerinden biri olacak. Napoleon Bonaparte rolüyle ise Joaquin Phoenix karşımıza çıkacak. Söylenenlere göre filmin adının Kitbag olması, askerlerin alet çantasında bulunan gizli eşyalara dayanıyor. Bu çantaya Kitbag adı veriliyor. Film, Napoleon Bonaparte'nin imparatorluğa doğru tırmandığı yolunu anlatacak. Kural tanımayan ve hızlı bir tırmanışın yanı sıra tek gerçek aşkı olarak tanımladığı eşi Josephine ile olan ilişkisini filmde izleyeceğiz.

    Josephine, Napoleon Bonaparte ile 1796 ve 1810 yılları arasında evli kalmıştı. Sonrasında ise Napoleon Parma Düşesi Marie Louise ile hayatını birleştirmişti. Josephine 1814 yılında 50 yaşındayken hayatını kaybetti. David Scarpa, Kitbag'in senaryosunu kaleme alıyor. Scarpa'yı All The Money In The World, The Day The Earth Stood Still gibi yapımlara attığı imzayla tanıyoruz. Senarist, bu projeyi 20th Century'nin hayata geçirmesi için kaleme alıyor.

    Ridley Scott ve Kevin Walsh, Scott Free şirketi altında Kitbag'in yapımcılığını üstlenecek. Filmin prodüksiyonuna 2022 yılının başlarında İngiltere'de başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top