Hesabım
    Tom Hiddleston, Claire Danes'li ‘Essex Serpent’ın Kadrosunda!

    Edebiyat uyarlaması olan dizi, Apple için hazırlanıyor..

    Variety'nin haberine göre Tom HiddlestonSarah Perry romanı “The Essex Serpent”ın dizi uyarlamasında Claire Danes'le birlikte rol alacak. Bir saatlik drama dizisi, taciz edici bir evlilikten kurtulan yeni bekar Cora'nın (Danes) hikayesini anlatacak. Essex'teki küçük Aldwinter köyüne taşınan Cora, "Essex Serpent" olarak bilinen efsanevi bir yaratığın, yerel bir batıl inançla alevlendiği olayların ortasında kalacak.

    Hiddleston, küçük bir kırsal topluluğun güvenilir lideri Will Ransome olarak rol alacak. Hiddleston, çok sayıda Marvel Sinematik Evreni filminde Loki'yi oynamasıyla tanınıyor. Ayrıca, haziran ayında çıkacak olan "Loki" Disney Plus serisinde rolünü yeniden canlandıracak. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında "Crimson Peak", "High-Rise", "Kong: Skull Island" ve "I Saw the Light" yer alırken, "The Night Manager" ve "The Hollow Crown" gibi TV şovlarında da rol aldı.

    Şubat ayında, Danes'in dizinin başrolünü Keira Knightley'den devraldığı bildirdi. "Essex Serpent", başyazarı Anna Symon ile Clio Bernard tarafından yönetilecek. Her ikisi de Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Patrick Walters, Iain Canning ve Emile Sherman'la birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Andrea Cornwell yapımcı olarak görev yapacak. See-Saw Films, Apple için prodüksiyonu üstlenecek. Dizi, Apple’ın dünya çapındaki video yöneticileri Zack Van Amburg ve Jamie Erlicht ve Avrupa’nın dünya çapında videolarının kreatif direktörü Jay Hunt tarafından Birleşik Krallık’ta hazırlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top