Hesabım
    Keira Knightley, Apple Dizisi ‘The Essex Serpent’tan Ayrıldı

    Knightley, yapımcılarından biri olduğu diziden neden ayrıldı?

    Variety'nin haberine göre, Keira Knightley, Apple TV Plus dizisi “The Essex Serpent”tan ailevi nedenlerle ayrıldığını doğruladı. Dizinin yapımına altı hafta içinde başlanacaktı ama şu anda ara verildiği söyleniyor. Knightley'in temsilcisi, haberi ilk kez bildiren Daily Mail'e, "ailevi nedenlerle" ayrılmak zorunda olduğunu söyledi.

    İkinci Koronavirüs dalgası şimdi Birleşik Krallık'ta derinden hissediliyor ve aktrisin temsilcisi şunları söyledi: "Keira için, bu ortamda çocukların bakımı düşünüldüğünde onu rahat ettirecek bir senaryo ve dört buçuk aylık sürece uygun bir çekim takvimi yoktu". Knightley ve müzisyen eşi James Righton'ın iki çocuğu var. Sarah Perry'nin 2016 tarihli bir romanından uyarlanan “Essex Serpent”, taciz içeren bir evlilikten kaçan bir kadının Victoria dönemi Londra'sından Essex ilçesindeki küçük bir köye taşınmasını konu alıyor. Essex Yılanı olarak bilinen efsanevi bir yaratığın bölgeye geri döndüğüne dair yerel bir batıl inanç da onun ilgisini çekiyor.

    "The Essex Serpent ”, Apple TV Plus için See-Saw Films (Ammonite, The King's Speech) tarafından çekiliyor ve Apple'ın dünya çapındaki video yöneticileri Zack Van Amburg ve Jamie Erlicht tarafından Birleşik Krallık dışındaki ülkeler için de sipariş edildi. Clio Barnard (The Selfish Giant, The Arbor) dizinin yönetmen koltuğunda oturacak.

    Knightley, aynı zamanda “The Essex Serpent”ın sorumlu yapımcılığını üstlendi. Oyuncu, "The Imitation Game" ve "Pride & Prejudice" performanslarıyla en iyi kadın oyunu dalında Oscar'a aday gösterildi. Daha sonra Camille Griffin’in “Silent Night” filminde görünecek. Ayrıca "The Other Typist" adlı mini dizinin oyuncu kadrosunda da bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top