Hesabım
    Komedi Dizisi ‘Resident Alien’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Syfy'ın sevilen dizisi yoluna devam ediyor..

    "Resident Alien", Syfy tarafından ikinci sezon için yenilendi. Haberler, 31 Mart'ta yayınlanacak olan ilk sezon finali öncesinde geldi. Peter Hogan ve Stephen Parkhouse'un aynı adlı Dark Horse çizgi romanına dayanan "Resident Alien", bir uzaylı olan Harry'yi (Alan Tudyk) takip ediyor. Kazayla Dünya'ya inen Harry, kendisini küçük bir kasaba doktoru olarak bulur. Aslında tüm insanları öldürmek için gizli bir görevle gelen Harry, basit bir hayat yaşamaya başlar, ancak kendini yerel bir cinayeti çözmekle ilgili bulduğunda ve yeni dünyasına asimile olması gerektiğini anladığında işler biraz zorlaşır.

    NBCUniversal Television and Streaming'in senaryolu içerik başkanı Lisa Katz; "Resident Alien"da her şey mükemmel bir uyum içinde bir araya geldi: Çizgi roman sayfalarından fırlayan Chris Sheridan'ın senaryosu, komedi ve tehdit arasındaki nüansı son derece mükemmel olan Alan Tudyk'ın performansı ve harika bir yapım ekibi. Bu gösterinin cazibesi bilim-kurgu türünün ötesine geçerek daha geniş bir izleyici kitlesi çekmemizi sağladı ve dizi devam ederken, gittikçe daha fazla hayranı Harry'nin insanlara olan özel bakış açısını keşfetme konusunda teşvik etmeyi umuyoruz." dedi.

    Tudyk'la birlikte dizide Sara Tomko, Corey ReynoldsAlice Wetterlund ve Levi Fiehler rol alıyor. Chris Sheridan filmi televizyona uyarladı ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Dark Horse Entertainment'tan Mike Richardson ve Keith Goldberg, Amblin TV'den Justin Falvey ve Darryl Frank'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev alıyor. David Dobkin baş yapımcı ve bazı bölümleri yönetti. UCP, Amblin ve Dark Horse'la birlikte prodüksiyon yapıyor. Seri prömiyeri, bugüne kadar tüm platformlarda 9,3 milyon izleyiciye ulaştı. Serinin ilk üç bölümü şu anda Peacock'ta mevcut. Her cuma bir bölüm daha yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top