Hesabım
    ‘Wonder Years’ın Yeni Versiyonunda Kadro Şekilleniyor

    Diziye, iki yeni oyuncunun dahil olduğu duyuruldu..

    Courtesy of Riker Brothers/Adriana Tomeu

    Dulé Hill ve Laura Kariuki, ABC'deki “The Wonder Years” yeniden çevriminde rol lacak. İkili, dahga önce isimleri duyurulan, ana karakter Dean'i oynayacak olan Elisha Williams ve aile reisi Lillian'ı oynayacak olan Saycon Sengbloh'a katılıyorlar. Proje, 1960'ların sonlarında Alabama, Montgomery'deki siyahi orta sınıf bir ailenin yaşantısına odaklanacak.

    Hill, baba karakteri Bill Williams'ı canlandıracak. Gündüzleri bir müzik profesörü ve geceleri de eğlenceli bir müzisyen. Yetişkin Dean tarafından "tanıdığım en kötü adam" olarak tanımlanıyor. Neredeyse her zaman sakin ve en sevdiği kelimeler "sakin ol". Bill, ailesinin ve onların siyahi, orta sınıf mahallesinin kendi kendine yetmesini istiyor ve parasını içeride tutmaya çalışıyor. Hill, NBC siyasi draması “The West Wing” ve USA Network dizisi “Psych"de başrol oynadı. 2002'de bir dramada en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında "The West Wing"le Emmy adaylığı aldı. Hem "Psych: The Movie", hem de "Psych 2: Lassie Come Home" da "Psych" deki rolünü yeniden canlandırdı. Son işleri arasında “Black Monday”, “Suits”, “Ballers” ve “Doubt” yer alıyor.

    Kariuki, Dean'in genç kız kardeşi Kim Williams'ı canlandıracak. Kim, kendinden emin, zeki ve popüler bir karakter. O ve Dean, her kardeş gibi çekişiyor ama iyi bir ilişkileri var. Ebeveynleri onu üniversiteye hazırlıyor ama Kim isyan etmeye başlıyor. "Wonder Years", Kariuki’nin ikinci ekran projesi olacak. Daha önce CW süper kahraman dizisi “Black Lightning”in sekiz bölümünde yer aldı.

    Yeni versiyon, yazar ve yönetici yapımcı Saladin Patterson'dan geliyor ve Patterson, Lee Daniels ve Lee Daniels Entertainment'tan Marc Velez'le birlikte yönetici yapımcılığı da üstleniyor. Orijinal dizinin yıldızı Fred Savage, pilot bölümü yönetecek ve yönetici yapımcılığı yürütecek. Orijinal dizinin yaratıcısı Neal Marlens ise danışman olarak görev yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top