Hesabım
    True Lies'ın TV Uyarlamasından Son Detaylar

    CBS, uyarlama için nasıl bir takvim belirledi?

    CBS'in bu yıl sipariş verdiği sadece üç yeni diziden biri olan ve geçen ay onay verilen “True Lies”, yapımcılara bu yaz çekimler yapmaları ve filme almaları için daha fazla zaman vermek için ana takvimden çıkıyor. Dizi, Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Tia Carrere, Art Malik, Eliza Dushku ve Grant Heslov'un oynadığı aynı adlı 1994 filminin bir uyarlaması olacak.

    CBS'in toplam dokuz dizi planı var ve bunların üçte ikisi bir önceki sezondan kalan ve Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen projeler. "Burn Notice" yaratıcısı Matt Nix, "True Lies" dizisinin senaryosunu yazıyor, aynı zamanda Flying Glass of Milk Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstleniyor. McG, pilot bölümü yönetecek ve yönetici yapımcılığı Wonderland Sound and Vision adına yürütecek.

    Orijinal filmin yönetmeni James Cameron, Rae Sanchini ile birlikte Lightstorm Entertainment aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenecek ve danışmanlık yapacak. 20th Television, dizinin arkasındaki stüdyo olacak. "True Lies"ın bu versiyonu, Fox'un projeyi 2017'de gerçekleştirmeye çalışması ve sonrasında iptal etmesinden sonra, TV dizisine uyarlamak için gelen ikinci girişim.

    Bu sezon, CBS'in yeni dizi siparişini tamamlayanlar projeleri arasında “How to be Successful Without Hurting Men’s Feelings” adlı kitaba dayanan tek kameralı Sarah Cooper komedisi ve Mark Gross'un işinden atıldıktan sonra profesyonel olarak bowling yaparak ailesinin geçimini sağlamaya karar veren profesyonel bowling oyuncusu Tom Smallwood'un hayatını anlatan dizisi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top