Hesabım
    İbrahim Çelikkol, Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinden Ayrılıyor!

    Çelikkol'dan hayranları üzen karar..

    Son dönemin en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir'in başrol oyuncularından İbrahim Çelikkol, diziden ayrılıyor. Hayranları şoke eden karar sosyal medyada gündem oldu ve yayınlanacak yeni bölüm sonrası ayrılığın resmileşeceği öğrenildi. Çelikkol'un yeni projesi hakkında dedikodular ise şimdiden konuşuluyor.

    Diziye geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya'nın konuk oyuncu olarak katılacağı duyurulmuş ve setten paylaşılan fotoğraf çok konuşulmuştu. O fotoğrafta yer alan Çelikkol, daha sonra diziden ayrılma kararı aldı. Dizideki hikayesinin sonlanacağı birkaç bölümdür ipuçlarıyla verilen oyuncu, henüz konuyla ilgili bir açıklama ya da paylaşımda bulunmadı.

    Doğduğun Ev Kaderindir'in kadrosunda, Demet Özdemirİbrahim ÇelikkolEngin HepileriZuhal Gencer Erkaya gibi isimler rol alıyor. Çelikkol sonrası dizinin seyrinin nasıl gelişeceği ya da senaryonun yeni bir başrol oyuncusuna mı yol açacağı henüz belli değil. Dizinin yeni bölümü 24 Mart Çarşamba günü Tv8 ekranlarında olacak. 

    Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.Zeynep’in iki evini, iki annesini göstererek başlayan ilk bölüm tanıtımında Zeynep’in Mehdi’yle de yolu kesişiyor. Kendileriyle ilgili en büyük sorunun cevabını arayan Zeynep ve Mehdi, geçmişin karanlık sayfaları arasında kendi geleceklerini arıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top